Studentenhotel voor 10 euro per nacht

Voormalig hotel voor studenten in Helmond

Voormalig hotel voor studenten in Helmond

Ja je leest het goed. Bij Interveste kunnen studenten nu voor zo’n 10 euro per nacht slapen in een voormalig hotel. Je krijgt daar gratis water, gas, elektra en een te gek studentenhuis bij. Want dat is wat het is. Oh ja… en gratis Internet!

Dit hotel biedt plaats aan zes studenten. Of je nu aan het HBO of de Technische Universiteit in Eindhoven studeert of een MBO opleiding in Helmond aan de AutomotiveNL Campus volgt: dat maakt niet uit. Wel moet je echt zijn ingeschreven bij een opleiding.

Studenten gezocht

We schreven al eerder over het oude hotel Wilhelmina. Destijds waren we op bezoek bij de toenmalige bewoners die ons een rondleiding gaven. In 2014 hadden we het namelijk ook al eens in beheer. Nu zoeken we dus zes nieuwe frisse bewoners voor dit pand. Aangezien er veel mensen kunnen blijven slapen in een hotel is het geen wonder dat de keuken ruim van opzet is. Het gasfornuis en de afzuigkap zijn dus zeer professioneel te noemen.

Open huis Helmond

Bedden zijn al aanwezig in de verschillende kamers, dus dat scheelt weer verhuizen. Het project hoort bij de studentenhuisvesting door de gemeente en AutomotiveNL in Helmond. Aanstaande vrijdag 18 augustus houden we een open (studenten)huis. Je bent van harte welkom als je je even aanmeldt. We laten je dan graag het huis zien en leggen gelijk uit wat tijdelijke huren en antikraak wonen inhoudt.

 
UPDATE: Het is niet langer mogelijk te reageren op dit open huis.

Facebook antwoorden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn