Multifunctionele meubels die je gezien moet hebben

Wanneer je een meubelstuk koopt, heeft dit meestal een functie: je wilt zitten, ergens van eten, of iets in opbergen. Wij hebben enkele prachtige meubels gevonden die meer kunnen dan op het eerste oog zichtbaar is.

Fletcher Capstan table

Een mooie ronde tafel die getransformeerd kan worden tot een nog veel grotere ronde tafel. Door de tafel rond te draaien kan de Fletcher Capstan Table groter en kleiner gemaakt worden. Een behoorlijk meganische oplossing binnen in de tafel zorgt er voor dat dit mogelijk is. Hoe je de tafel schoon krijgt als je per ongeluk je colaatje omstoot hebben we nog niet gevonden. Maar als je tienduizenden euro’s voor een tafel kunt betalen, is dat waarschijnlijk ook geen probleem meer.

 

Staircase storage solutionsuper kast als trap te gebruik om zo hoog mogelijk te kunnen opbergen

De Staircase storage solution is een kast die je als trap kunt gebruiken. De meest efficiënte manier om te bouwen is verticaal (omhoog). Dit bespaart onwijs veel ruimte en het woord efficiëntie is hierbij zeker op z’n plaats. De kast is 2,6 meter hoog en zelfs de bovenste planken zijn toegankelijk door de onderste planken te gebruiken als trapje om toegang te krijgen tot de hogere planken. Handig joh!

 

Flap Table Luxury Gold

Een luxueus pooltafel in je woonkamer die ook als sierlijk tafelmeubel kan dienen. De tafel is gemaakt van premium MDF, dat zijn gedroogde houtvezels die door middel van harsen met elkaar verbonden zijn. De kwaliteit is hoger door vezels de vezels te persen tot een plaat met een hogere dichtheid. De tafel is bedenkt met bladgoud en is ontworpen door Koralturk.

flap table luxury

Convertible sofa

Het nadeel van mooie meubels is vaak dat ze veel ruimte innemen. Nu is er een modern design van een multifunctioneel meubelstuk. Een leuke tafel voor in de woonkamer die makkelijk omgeklapt kan worden zodat het een kleine eettafel met bijbehorende stoeltjes wordt. Tijdens het transformeren van de bank verandert de zitting in zes gewatteerde krukjes met rugleuning. Multifunctioneel en ideaal voor beperkte ruimtes.

convertible sofa als bank of tafel met stoelen

Canvas furniture

Een canvasschilderij met een tweedimensionale hangend meubel stuk erin. Dit Japanse design is gemaakt door YOY Design en is vervaardigd uit hout en aluminium. Het is mogelijk om er op te zitten wanneer het frame tegen een muur leunt. Op deze manier strekt het gewicht zich uit en kan de gebruiker in de nieuw gevormde leegte zitten. Zo creëer je nog is een echte wauw-effect!

canvas furniture

OBELISK furniture

Een top design bestaande uit vier stoelen en een tafeltaje. Allemaal ontworpen voor het buitenleven. Wat is hier nu speciaal aan? Nou deze kunnen prachtig en overzichtelijk gestapeld worden tot een vorm die doet denken aan een, zoals de naam al doet vermoeden, obelisk. Een ultieme ruimtebesparende meubelset voor buiten.

obelisk furniture

Coffee bench

Een extreem flexibel design, bedacht door het Engelse Beyond Standards. Een bank en tafel gecombineerd door een makkelijk roterende constructie. je kan zelf kiezen of je een meerdere zitjes wilt of juist een groter ruimte om je arm op te leunen. Kijk hier onder hoe makkelijk het product te verstellen is en geniet van de simpliciteit en functionaliteit die het met zich mee brengt.

Goliath console/dining table

Dit is een veelzijdig meubelstuk dat zich uitstrekt en gebruikt kan worden als bijzettafel of juist als een lange eettafel. Super handig wanneer er extra gasten langskomen.

Facebook antwoorden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn