Koop nu hier je huis voor één euro!

Wil je dit jaar op vakantie naar Italië voor een paar honderd euro? Of wil je nog wat langer genieten van de Italiaanse zon, de cultuur en uiteraard het heerlijke eten? Koop dan nu één van de vele huizen die te koop staan voor dit symbolische bedrag van EEN EURO!

We schreven al eerder over huizen die verkocht worden voor een euro. Afgelopen maanden kwamen er meerdere projecten bij. Zo was in januari het dorpje Ollolai in het nieuws omdat de burgemeester van het Sardiniaanse dorp meerdere woningen aanbood voor een euro. Het dorpje is in de afgelopen 50 jaar qua bewoners gehalveerd van 2600 naar zo’n 1300. En dus is er leegstand.

Niet elke woning is even fraai, maar ja… voor maximaal 30.000 euro heb je volgens de burgermeester elke woning weer fantastisch opgeknapt. Je mag dan gebruik maken van de vele subsidies die er zijn om de panden op te knappen.

Overigens berichtte RTL Nieuws er al eerder over. Ook omdat er een tv programma zou komen waarbij Ollolai het middelpunt zal zijn: Het Italiaanse Dorp: Ollolai

Het programma moet als het goed is deze zomer dagelijks op RTL4 verschijnen.

Nog veel meer huizen voor 1 euro

Maar niet alleen in Sicilië en Sardinië staan er woningen te koop. Er zijn nog veel meer dorpjes die zich aansluiten bij dit innitiatief. En om al deze woningen in kaart te brengen is er een website bedacht waarop deze woningen worden verzameld. Nog makkelijker dus om je Italiaanse droomwoning (of ruïne) uit te zoeken. De website heet letterlijk vertaald Huizen voor 1 euro en legt precies de voor- en nadelen uit van zo’n huis. Mocht Nederland je niet langer bekoren: Italië ontvangt je met open armen!

Wonen op Sardinië voor een euro

Ook op Sardinië staan huizen te koop voor slechts een euro

Kaart met dorpjes die woningen voor een euro aanbieden

Kaart met dorpjes die woningen voor een euro aanbieden

Facebook antwoorden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn