Interveste leegstandbeheer en antikraak wonen

Leegstandbeheer

Leegstandbeheer voor al uw panden

Leegstandbeheer is een vak apart. Al sinds het begin van deze eeuw beheren wij voor veel partijen huizen, werkruimtes, kantoorpanden, boerderijen, flatgebouwen, zorgcentra en zelfs kerken of zwembaden. Of uw pand nu leegstaat in de Noordoostpolder, Groningen of Limburg, onze adviseur komt graag langs bij u om u te voorzien van de beste informatie omtrent leegstand.

Er is geen standaardoplossing, elk project heeft specifieke aandachtspunten en die nemen we graag mee in onze adviezen. Wel zijn er door de grote hoeveelheid projecten die we al in beheer hebben genomen erg veel raakvlakken en juist daardoor kunnen wij door onze expertise inmiddels veel sneller schakelen. Juist door snel te schakelen voorkomen we dat uw pand leeg blijft staan.

Leegstandbeheer zelf toepassen?

Uiteraard kunt u zelf zorgen voor de benodigde contracten en kijken of u zelf de juiste mensen kunt vinden die uw pand tijdelijk kunnen bewonen. Onze ervaring is dat het u veel tijd en kosten kan besparen als u juist dit deel uit handen geeft. Het is niet de eerste keer dat een woningcorporatie of gemeente zelf probeert om dit op zich te nemen. Wij merken echter elke keer dat deze expertise niet standaard in huis aanwezig is. Toch kunnen we ook hier bijdrages aan leveren. We kunnen uw organisatie voorzien van de juiste contracten en afhandeling. Ook kunnen we eventuele nieuwe bewoners via onze systemen screenen om te zien of ze aan de juiste criteria voldoen.

Leegstandbeheer = Risicobeheer

Risicobeheerder Interveste biedt professioneel leegstandbeheer voor vastgoedeigenaren, waaronder woningcorporaties en beheerders van zowel woningen als bedrijfspanden. Door herstructurering, sloop, renovatie, verkoop of verhuur kunnen woningen en bedrijfsvastgoed voor langere tijd leeg komen te staan. Om ongewenste bewoning en beschadiging e.d. te voorkomen, kunt u een beroep doen op onze leegstandbeheer service. Wij waken over uw pand en zorgen waar nodig voor tijdelijke bewoning of tijdelijke zakelijk gebruik.

Direct contact?

Is er ondanks de informatie op deze pagina toch nog een vraag onbeantwoord gebleven of wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Voorbeelden leegstandbeheer

Voormalige burgemeesterswoning

 1. antikraakruimtes in monumentaal herenhuis
 2. vastgoedbescherming
 3. huiswachten met bruikleencontract
 4. korte termijn

Leegstaande boerderijen

 1. meerdere vrijstaande boerderijen
 2. antikraak en bewaking
 3. bewoning met huiswachten
 4. meerdere jaren

Voormalige zorglocatie

 1. 120 units in monumentaal pand
 2. vastgoedbehoud, rendement
 3. plaatsing ca. 90 bruikleners
 4. enkele jaren
meer voorbeelden van leegstandbeheer
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.