Grond te leen!

unieke kans

Grond! Veel grond!

In regio Bilthoven krijgen we een groot stuk grond in beheer zo groot als bijna 18 voetbalvelden. En jij mag die grond gebruiken voor... euhm...ja voor wat eigenlijk? Elk goed plan maakt een kans, dus: roept u maar!

(scroll naar beneden voor meer informatie)

We hebben er weer een!

Een unieke kans! Wat zou jij doen met een lap grond ter grootte van bijna 18 voetbalvelden? Want ja: die kunnen we aanbieden aan iemand die daar een goede tijdelijke bestemming voor heeft. En die bestemming mag van alles zijn. Er zijn een paar maartjes: er is geen stromend water of elektra aanwezig en... het is dus tijdelijk! Toch weten we zeker dat er ideeën zijn voor dit enorme terrein.

Lees snel verder!

ter illustratie

Een tijdelijke bestemming?

De grond wordt je in bruikleen gegeven. Dat betekent dat je enkel bruikleenkosten hoeft te betalen. Tegen een kleine onkostenvergoeding of bruikleenvergoeding kun je het al gebruiken. Dat is dus bijzonder veel goedkoper dan gepachte grond waarbij je al snel € 600 per hectare moet aftikken.

Het verschil is wel dat er bij dit project een kortere opzegtermijn geldt. Net zoals bij antikraakwoningen is dat vier weken.

Ik lees graag nog verder!

Antikraak grond land akker
ter illustratie

Ik heb een plan!

Dat is goed nieuws en daar zijn we blij mee. Wij dachten zelf al aan schapen houden, een opstijglocatie voor luchtballonnen, een hondenschool, een bootcampterrein of misschien wel BMX-baan. Maar misschien (hoogstwaarschijnlijk) is jouw plan veel beter! Heb je iets op papier gezet? Dan lezen we het graag. Laat het ons weten via Messenger of per e-mail.

Wij zijn benieuwd!


Ter illustratie