Antikraak in Roermond


In Roermond heeft Interveste vaak antikraak en tijdelijke huurwoningen beschikbaar. Roermond staat bekend om haar bruisende winkelcentrum. Heb je zin om even een drankje te doen? Ga zitten op één van de hele terrasjes die Roermond te bieden heeft. De huurprijzen van Roermond behoren tot de laagste van Nederland. En toch betaal je ook hier voor een kleine studio van 30m2 al snel meer dan 600 euro per maand. Zoek je iets meer ruimte dan betaal je al snel 800 euro.
Het grote voordeel van antikraak wonen in Roermond is dat je voor een veel grotere ruimte bijna altijd goedkoper uit bent dan 300 euro. Met een beetje mazzel kun je al voor 100 euro per maand wonen!

Interveste  Roermond stadswandeling


Waarom kiezen voor wonen via Interveste?

Bewoners kiezen voor Interveste omdat er veel voordelen zijn gekoppeld aan het huren of tijdelijk bruiklenen.
* Geen wachtlijsten
* Goedkoop huren of antikraak wonen
* Persoonlijke bemiddeling
* Service op maat met aandacht voor jou

Ook in Roermond helpen wij je aan een woning. Na de aanmelding vul je de gegevens in die wij nodig hebben voor de plaatsing. Na goedkeuring hiervan zullen wij per mail of telefonisch contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen. Soms hebben wij zelfs woningen voor maar €100,- per maand op onze website staan. Dus hou het aanbod goed in de gaten.

Antikraak aanbod

Schrijf je in voor mooie plekken in Roermond

Antikraak tijdelijke huurwoning Roermond

Op onze aanbodpagina van antikraak woningen vind je altijd de meest accurate lijst. Meestal heeft Interveste pareltjes in handen die erg in trek zijn bij onze potentiele woningzoekenden. Roermond is een bruisende plek om te wonen. In de zomer is het Solarfestival erg populair in Roermond, en kan je heerlijk naborrelen in de avond. Na een geslaagde dag keer je terug naar jouw thuis, waar je tot rust komt en jezelf kan zijn. Met de panden in Roermond van Interveste moet dat zeker geen probleem zijn. Hierboven zie je enkele trekpleisters van Roermond. Bijvoorbeeld het gemeentehuis en de markt zijn mooie beelden van de plaats.

Mijn Interveste


Roermond is populair, de winkelstad van Nederland

Antikraak tijdelijke huurwoning Roermond

Drukke agenda? Geen Probleem

Omdat Roermond een van de grootste winkelsteden van Nederland is, zijn de openingstijden natuurlijk zeer ruim. Dus na het werken nog even de stad in om die nieuwe lamp voor je tijdelijke huurwoning te scoren, waarom niet? Bij Designer Outlet Roermond is alles mogelijk. Daarnaast kan je jezelf buiten de stad om ook vermaken op één van de velen markten die Roermond te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld de weekmarkt voor het stadhuis of de kleine markt op het Munsterplein.

Op vakantie of een andere plaats bezoeken? Gerust gaan!

Op slechts een half uurtje rijden sta je al op Maastricht-Aachen Airport, dus heb je nog alle tijd om je koffer in te pakken. Wil je toch binnen de landsgrenzen blijven dan bied Station Roermond je de optie om snel door heel Nederland te reizen. Qua bereikbaarheid zit je dus goed vanaf je antikraak of tijdelijke huurwoning in Roermond.

Fit blijven en lekker ontspannen het kan in Roermond

Roermond heeft veel sportgelegenheden om jezelf gezond en fit te houden. Van sauna's, zwembaden tot zelfs escaperooms en een bioscoop. Voor de echte ontspanner is Roermond 'the place to be'. Kijk vandaag nog of er ruimte in Roermond beschikbaar is voor u!

Meer mensen gaan in Roermond wonen

Volgens Allecijfers.nl heeft Roermond een bevolkingsgroei van 35%. De stad is steeds populairder geworden om te wonen. Daarom zet Interveste in op goede tijdelijke huurwoningen en antikraak. Voor een goedkope prijs per maand woon je mooi en bespaar je in vergelijking met andere aanbieders al honderden euro's per maand. Gemiddeld kost huren rond de 900 euro per maand (gemiddeld genomen prijsaanbod Funda). Terwijl Interveste woningen bied in Roermond van gemiddeld 400 euro per maand. Dat is dus een totale besparing van 500 euro. Per jaar komt dat neer op een grove 6000 euro! Kortom antikraak en tijdelijk huren bij Interveste loont!


schrijf je snel in!

Antikraak Roermond en omgeving

Meer antikraak Roermond: Binnenstad, Roer-Zuid, Roerzicht, Voorstad en Willem-Alexander. Roermondse veld en Vrijveld. De Kemp, Kapel-Muggenbroek, Kitskensberg, Kitskensdal, Roerstreek, Brikkenoven, De Wijher en omgeving, Kern Maasniel, Tegelarijeveld, Broekhin, Leeuwen, Stadsrandzone-Noord, Componistenbuurt, Kastelenbuurt, Vliegeniersbuurt, Sterrenberg, kern Asenray en het buitengebied, Herten, Merum, Ool en Oolder Veste, Asselt, Boukoul, Buitengebied Swalmen, Groenekruisgebied, Heide, Martin Giessen-Bosstraat en Swalmen-Centrum. Antikraak Roermond begint bij Interveste.


Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger