Testimonials

testimonial Vera Graven & Ricky van Grinsven, Drunen
Vera Graven en Ricky van Grinsven zijn een stelletje dat woonachtig is aan de Grotestraat in Drunen.
testimonial Vinanda Baas, Rotterdam
Vinanda Baas is werkzaam als kinderfotografe en woont sinds 1 juni in een van de eenkamerappartementen aan de Robert Kochplaats in Rotterdam.
testimonial De Woonmensen, Apeldoorn
De Woonmensen biedt producten en diensten aan op het gebied van wonen, zorg en welzijn. De organisatie komt voort uit een samenwerking tussen een woningcorporatie en een zorginstelling.

Video's

Bewoners over Interveste (34 video's)... Van al onze bewoners beveelt 98,8% Interveste aan bij familie en vrienden (uitslag recente enquete).

Meer testimonials

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger