Interveste - Testimonial Com·wonen, Rotterdam

Tijdelijke verhuur voordat woningen gesloopt worden

Net als vele andere woningcorporaties heeft ook com·wonen de komende jaren te maken met een behoorlijke opgave wat sloop en nieuwbouw betreft.  Drie jaar geleden besloot com·wonen zich te verdiepen in de mogelijkheden op het gebied van tijdelijk beheer.

Na te hebben gesproken met drie verschillende bedrijven die tijdelijk beheer kunnen aanbieden is gekozen om verder te gaan met Interveste. Hier zijn wij nog steeds tevreden over.

Interveste onderscheidt zich van andere tijdelijk beheeraanbieders door zorgvuldig om te gaan met het selecteren van kandidaten. Interveste zorgt voor een gemeleerde groep kandidaten die een afspiegeling is van de wijk. De huurders van com·wonen vinden het prettig dat ze niet alléén wonen in een sloopcomplex.

Omdat com·wonen een langere tijd samenwerkt met Interveste weten wij ook dat Interveste de gemaakte afspraken nakomt. De woningen worden op tijd opgeleverd aan de corporatie voor sloop. Mogelijke knelpunten worden op tijd in kaart gebracht en netjes opgelost.

Com·wonen heeft onlangs de samenwerking met Interveste uitgebreid. Interveste regelt nu ook de tijdelijke verhuur van woningen. Het is wel zo makkelijk als één bedrijf alle zaken kan regelen.

Meer testimonials

Stuur ons een bericht