Interveste - Testimonial C. Janssen, Brummen

Echtpaar laat monumentaal object anti-kraak bewonen

C. Janssen en haar echtgenoot zijn eigenaar van een pand aan de Zutphensestraat te Brummen. Het is een monumentaal object dat omgebouwd zal worden tot woonhuis. Voordat de verbouwing daadwerkelijk kan gaan plaatsvinden, moet een monumentenvergunning zijn verleend.

Mevrouw Janssen dacht aanvankelijk dat het niet nodig was het object te laten beheren. "Wie kraakt er nou een pand in Brummen?" Kort na de overdracht kreeg mevrouw Janssen een melding binnen van de politie dat het gebouw mogelijk gekraakt zou gaan worden. Dit risico wilde zij absoluut vermijden, aangezien zij aangeeft erg zuinig te zijn op het object. "Je wilt de beste zorg voor je leegstaand vastgoed."

Via een bewoner aan het Muggeplein te Deventer die voor haar man werkte, kreeg mevrouw Janssen de tip om Interveste te benaderen. Omdat deze jongeman een keurige indruk wekte, besloot zij contact op te nemen met Interveste. Tevens gaf zij aan Interveste gemakkelijk te kunnen via zoekmachines, wat haar een goed gevoel gaf.

Na het eerste contact met Interveste waren er binnen enkele dagen bewoners. "Afspraken worden correct nagekomen en Interveste gaat accuraat te werk, een paar dagen na het eerste contact was het object al bewoond!". Na hun vakantie hebben zij kennis gemaakt met de nieuwe bewoners. "Het geeft een gerust gevoel dat deze mensen goed op ons toekomstige huis passen en gebreken tijdig melden zodat verdere schade beperkt wordt."

C. Janssen, Brummen

Meer testimonials

Stuur ons een bericht