Hoe kan ik op een ruimte reageren?
Om te reageren heb je een Mijn Interveste account nodig. Deze kun je zelf aanmaken voor €15,- Je kunt daarmee een jaar lang reageren. Tevens ontvang je van ons updates als er nieuwe woonruimtes/werkruimtes beschikbaar komen in de door jou zelf gekozen regio's. Wil je voor meer regio's ingeschreven zijn? geen probleem: je kunt net zoveel regio's toevoegen als je zelf wil. Let op: je kunt dus niet reageren met een account van een externe partij zoals Huurwoningen.nl, Huurstunt.nl, Jaap.nl etc. Dit zijn zogenaamde "woningverzamelwebsites". Bij hen betaal je voor hun verzameldiensten.
Heb ik een account nodig om het aanbod te zien?
Al ons beschikbare aanbod staat altijd online. Met een account krijg je niet méér aanbod te zien, je krijgt het wel eerder mee als er nieuw aanbod staat, want dan kun je e-mailalerts van ons ontvangen. Bij het reageren op een woning heb je altijd een Mijn Interveste account nodig. Je hoeft dan dus niet dagelijks onze website in de gaten te houden.
Zijn huisdieren toegestaan bij Interveste?
Huisdieren zoals honden en katten zijn niet toegestaan bij Interveste. Kleine gekooide huisdieren zijn toegestaan mits hier schriftelijke goedkeuring voor is gegeven door Interveste.
Welke objecten komen in aanmerking?
In feite komen alle soorten bedrijfsruimten in aanmerking. Voorbeelden waar een effectieve vorm van bescherming door tijdelijk beheer mogelijk is: kantoren, winkels, fabrieken, opslagruimten, facilitaire gebouwen, ateliers, magazijnen en werkplaatsen.
Welke bijzondere verplichtingen brengt tijdelijk gebruik mee?
Vanwege de bijzondere aard van de tijdelijke bedrijfshuisvesting geeft de tijdelijk gebruiker toestemming voor bezichtigingen. Dit gebeurt zo veel mogelijk in overleg, zodat niet onnodig inbreuk op de veiligheid en privacy van de tijdelijke gebruiker wordt gemaakt. Bovendien is dan duidelijk dat het geen ongewenste bezoekers zijn.
Op welke termijn is tijdelijke bedrijfshuisvesting mogelijk?
Een ruimte die door Interveste wordt beheerd en vrij is, kan meestal op zeer korte termijn worden betrokken. Wanneer het een locatie betreft waarvoor veel zoekenden staan ingeschreven, kan er een wachttijd zijn. In dat geval geldt dat naarmate men flexibeler is ten aanzien van locatie en soort ruimte, de kans op succes groter is. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.
Wat is een tijdelijk gebruiker?
Interveste plaatst personen die bedrijfs- of beroepsmatig actief zijn voor korte of langere tijd in leegstaand vastgoed. De activiteiten van de tijdelijke gebruiker kunnen variëren, zodat een match wordt gemaakt tussen die activiteiten en het object dat voor tijdelijke bedrijfshuisvesting beschikbaar is.
Welke objecten komen in aanmerking voor tijdelijk gebruik?
In feite kunnen allerlei soorten bedrijfsruimten geschikt zijn voor tijdelijke bedrijfshuisvesting. Dit kan variëren van kantoren, winkels, magazijnen, facilitaire gebouwen en ateliers, tot werkplaatsen en fabrieken.