Voorwaarden tijdelijke werkruimte:

  • U omschrijft duidelijk welke zakelijke of beroepsactiviteiten u verricht
  • U geeft aan voor welke periode u tijdelijke werkruimte zoekt.

Tijdens de intake wordt een plan opgesteld voor plaatsing en het bedrijfsobject.

Om geplaatst te kunnen worden, hebben wij de volgende documenten van u nodig:

  • Korte omschrijving van uw bedrijf en kopie uittreksel Kamer van Koophandel, indien van toepassing (niet ouder dan zes maanden).
  • Kopie geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs).
  • Kopie van uw meest recente loonstrook, specificatie van uitkering of drie recente facturen. Voorwaarde voor de tijdelijke werkruimte is dat u minimaal €500,- netto per maand verdient.
  • Kopie recent bankafschrift of print-screen vanuit Internetbankieren met uw naam en rekeningnummer. Tevens dient hieruit storting van uw inkomen te blijken.
  • Indien u na inschrijving wilt reageren op een aanbieding van bedrijfsruimte, zorg dan dat bovengenoemde documenten zo spoedig mogelijk in het bezit komen van Interveste.

    Vermeld duidelijk uw telefoonnummer, e-mailadres en de plaats waar u bedrijfsruimte zoekt. Na ontvangst en beoordeling van de gegevens nemen wij contact met u op.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk dan ook onze lijst met veelgestelde vragen over antikraak en tijdelijke huur. Grote kans dat jouw vraag ertussen staat.
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger