Wil je in aanmerking komen voor een antikraakwoning?

Dan stellen wij als voorwaarden dat je:
 • Tenminste 18 jaar bent;
 • Aantoonbaar over een vast maandelijks inkomen (loondienst, uitkering, studiefinanciering) beschikt;
 • Een familielid of goede vriend voor je garant kunt laten staan;
 • Rechtmatig in Nederland verblijft en je verblijfsvergunning nog tenminste 3 jaar geldig is;
 • Een verantwoordelijkheidsgevoel hebt en daarnaast flexibel en representatief bent;
 • Geen minderjarige inwonende kinderen hebt die bij je intrekken;
 • Over voldoende beheersing van de Nederlandse taal beschikt;
 • Interveste van een kunt voorzien.

Wat is een compleet persoonsdossier?

Je persoonsdossier is compleet wanneer je alle onderstaande documentatie hebt aangeleverd.
 1. Geldig kopie van je paspoort / identiteitskaart (rijbewijs is helaas niet toegestaan);
 2. Kopie bankafschrift of screenshot vanuit internetbankieren waarop de tenaamstelling, rekeningnummer en de meest recente storting van het inkomen duidelijk zichtbaar is;
 3. Kopie├źn inkomensspecificaties van de afgelopen 3 maanden. Deze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit loonstroken, uitkeringsspecificaties of brief toekenning studiefinanciering;
 4. Kopie volledig ingevulde en ondertekende Garantstelling Huisvesting;
 5. Geldig kopie paspoort / identiteitskaart van de garantsteller (rijbewijs is helaas niet toegestaan);
 6. Kopie meest recente inkomensspecificatie van de garantsteller. Dit kan bijvoorbeeld een recente loonstrook of uitkeringsspecificatie zijn;
LET OP:
 • Per woning worden twee personen geplaatst, tenzij anders aangegeven is. Beide personen dienen een Mijn Interveste account te hebben en een volledig dossier aan te leveren.
 • Huisdieren zijn niet altijd toegestaan.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk dan ook onze lijst met veelgestelde vragen over antikraak en tijdelijke huur. Grote kans dat jouw vraag ertussen staat.
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger