Greenchoice powered by Interveste

Ontdek de voordelen van Greenchoice via Interveste

Interveste werkt al ruim 10 jaar samen met Greenchoice. Dat is een bewuste keuze omdat wij vinden dat Greenchoice met een groen hart energie levert. En dat heeft ook voordelen voor onze bewoners, want zij krijgen via interveste extra korting op hun energielevering.

Nu ook voor niet bewoners

Krijg nu €50 extra korting op het reeds zeer voordelige tarief van Greenchoice!

(* De afrekening wordt volledig verzorgd door Greenchoice, derhalve kunnen er aan deze bedragen geen rechten worden ontleend.)

Arrow

NU 50 EURO KORTING!

als je via Interveste je energie afsluit bij Greenchoice!

Interveste Blog - Greenchoice verhalen

Greenchoice bosprojecten op Youtube

Interveste  Rimba Raya Bosproject
Interveste  Bosproject Uganda
Interveste  Bomen voor Kibale
Interveste  Greenchoice Bosprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger