Werkruimte Born

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte wel!
Delft
Meppel
Meer werkruimte
Samenvatting
Een unieke kans om je eigen winkelruimte te beginnen en daar ook nog eens bij te wonen. Want deze winkelruimte… Meer informatie
€ 350,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
50
kamers
4
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Een unieke kans om je eigen winkelruimte te beginnen en daar ook nog eens bij te wonen. Want deze winkelruimte is voorzien van eigen woonhuis. Wonen en werken op dezelfde locatie dus.

Winkelruimte Born

Dit pandje is van oudsher een winkelruimte. Voorheen was hier een eetgelegenheid gevestigd. Maar uiteraard mag je ook iets heel anders verkopen. Schilderijen, foto's, klompen, postzegels, potten, gereedschap...je mag hiermee alle kanten op gaan, als deze winkel maar een leuke uitstraling gaat krijgen. Want daar is het pand voor bedoeld. Je hebt minimaal 50m2 aan vloeroppervlak in de winkelruimte.

Woonruimte en winkelruimte tegelijkertijd in Born

Woonruimte naast winkelruimte

Daarnaast zit er ook een keurige woonruimte bij dit grote pand. Je hoeft dus 's morgens niet in de file naar je werk, want je loopt de trap af en kunt aan de slag. Uiteraard zijn keuken en badkamer aanwezig in het woongedeelte. Superhandig dus!

Parkeerruimte

Parkeergelegenheid is er genoeg naast het pand, dus je klanten kunnen bij de deur parkeren. Makkelijk voor eventueel laden/lossen ook.

Born - prima verbinding via A2

Born ligt tussen de Maas en Sittard en de snelweg A2/E25 ligt op 4 minuten afstand. Een prima verbinding dus met de grotere steden.

Let op: voor deze winkelruimte zoeken we dus ook echt iemand die hier komt wonen én werken.

Uitgelicht aanbod

Contact met Interveste

Facebook Messenger