Werkruimte Delft

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Delft wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Altijd al in het centrum van Delft willen ondernemen? Wij zoeken één huismeester en vijf creatieve personen en/of ondernemers voor… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in exclusief BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1865
 m2
55
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Over deze werkruimte

Altijd al in het centrum van Delft willen ondernemen? Wij zoeken één huismeester en vijf creatieve personen en/of ondernemers voor tijdelijk gebruik van een prachtig monumentaal pand.

Als huismeester fungeer je als toezichthouder en contactpersoon op locatie. Ben jij de betrouwbare bewoner met twee rechterhanden die we zoeken.


Tijdelijke werkruimte voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers

Daarnaast zijn er vijf prachtige, tijdelijke werkruimtes beschikbaar voor ondernemers. Deze ruimtes variëren in grootte en lichtinval. Er is plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers die op een verantwoordelijke manier hun creativiteit kunnen uiten.
Alle werkruimtes zijn voorzien van stoffering (raam en vloerbekleding).


Locatie in Delft

Dit prachtige pand met de werkruimtes is gelegen midden in het centrum van Delft.
Openbaar vervoer (Het NS Station Delft) en een (openbare) fietsenstalling zijn naast je voordeur aanwezig, diverse parkeergarages op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed.
Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in. 

Let op: Het gaat dus om tijdelijk gebruik van het pand. 


Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 250,00 per maand inclusief gas, water en elektra, excl. btw.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger