Werkruimte Delft

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Delft wel!
Delft
Tilburg
Meer werkruimte
Samenvatting
Zowel voor de startende als doorgewinterde ondernemer een unieke kans! De ideale locatie voor een sport-/ of muziekvereniging, dansschool, het… Meer informatie
€ 450,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2002
 m2
250
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Zowel voor de startende als doorgewinterde ondernemer een unieke kans!

De ideale locatie voor een sport-/ of muziekvereniging, dansschool, het geven van workshops of atelier. De ruimte bestaat uit een grote zaal met podium, bar, keuken en toiletten op de begane grond. Middels een trap toegang tot de eerste verdieping met vide waar zich nog twee kantoren bevinden. Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit kan allemaal van jou zijn! Want wij zijn op zoek naar één ondernemer voor het gehele pand!

Bereikbaarheid werkruimte 

De ruimte ligt op bedrijventerrein Tanthof-Oost, aan een fietsroute met het NS- Station Delft Zuid op loopafstand. Diverse opstapplaatsen van buslijnen liggen eveneens in de buurt. Via de Kruishuisweg is er een directe aansluiting op de A-13 (Den Haag- Rotterdam) en de A-4 (Delft/ Den Haag- Amsterdam), de A-12 richting Utrecht ligt eveneens op enkele autominuten.

Maandelijkse kosten 

De maandelijkse kosten bedragen € 450,- exclusief gas, water en elektra. Voor deze prijs heb je een heel gebouw tot je eigen beschikking! 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Contact met Interveste

Facebook Messenger