Werkruimte Delft

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Delft wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Zowel voor de startende als doorgewinterde ondernemer een unieke kans! De ideale locatie voor een sport-/ of muziekvereniging, dansschool, het… Meer informatie
€ 460,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2002
 m2
250
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Over deze werkruimte

Zowel voor de startende als doorgewinterde ondernemer een unieke kans!

De ideale locatie voor een sport-/ of muziekvereniging, dansschool, het geven van workshops of atelier. De ruimte bestaat uit een grote zaal met podium, bar, keuken en toiletten op de begane grond. Middels een trap toegang tot de eerste verdieping met vide waar zich nog twee kantoren bevinden. Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit kan allemaal van jou zijn! Want wij zijn op zoek naar één ondernemer voor het gehele pand!

Bereikbaarheid werkruimte 

De ruimte ligt op bedrijventerrein Tanthof-Oost, aan een fietsroute met het NS- Station Delft Zuid op loopafstand. Diverse opstapplaatsen van buslijnen liggen eveneens in de buurt. Via de Kruishuisweg is er een directe aansluiting op de A-13 (Den Haag- Rotterdam) en de A-4 (Delft/ Den Haag- Amsterdam), de A-12 richting Utrecht ligt eveneens op enkele autominuten.

Maandelijkse kosten 

De maandelijkse kosten bedragen € 450,- exclusief gas, water en elektra. Voor deze prijs heb je een heel gebouw tot je eigen beschikking! 

mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger