Werkruimte Delft

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
...deze werkruimte in Delft wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Meer info

Samenvatting

Wil jij in het centrum van Delft ondernemen? Dan is dit je kans! Wij zoeken een ondernemer of een creatief… Meer informatie ↓
€ 280,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1865
m2
15
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Wil jij in het centrum van Delft ondernemen? Dan is dit je kans! Wij zoeken een ondernemer of een creatief persoon voor tijdelijk gebruik van een werkruimte in een prachtig monumentaal pand.

Tijdelijke werkruimte voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers

Er is een tijdelijke werkruimte beschikbaar voor een ondernemer, atelierhouder of kunstenaar. Deze ruimte is erg ruim en dus geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden. De ruimte is ongeveer 36m² en is voorzien van een prettige lichtinval. Er is plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers die op een verantwoordelijke manier hun creativiteit kunnen uiten. De werkruimte is voorzien van stoffering (raam en vloerbekleding).

Locatie in Delft

Dit prachtige pand met werkruimtes is gelegen midden in het centrum van Delft. De originele functie van het monumentale pand is een locatie om onderwijs te geven. Delft profileert zich met de technische universiteit en met verscheidene onderzoeksinstituten tot een echte kennisstad. De TU Delft speelt hier ook een goede rol als aantrekking op studenten die zich in deze stad vestigen en verder ontwikkelen. Tevens heeft Delft een goede werkgelegenheid en is het een prachtige stad voor (startende) ondernemers.
Openbaar vervoer (Station Delft) en een openbare fietsenstalling zijn naast je voordeur aanwezig. Diverse parkeergarages vind je op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed. Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

IntervesteDe stad Delft

Maandelijkse kosten

Voor deze tijdelijke werkruimte betaal je slechts € 280,00 per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra, excl. btw.