Werkruimte Delft

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Delft wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Wil jij in het centrum van Delft ondernemen? Dan is dit je kans! Wij zoeken een ondernemer of een creatief… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1865
 m2
40
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze werkruimte

Wil jij in het centrum van Delft ondernemen? Dan is dit je kans! Wij zoeken een ondernemer of een creatief persoon voor tijdelijk gebruik van een werkruimte in een prachtig monumentaal pand.

Tijdelijke werkruimte voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers

Er is een tijdelijke werkruimte beschikbaar voor een ondernemer, atelierhouder of kunstenaar. Deze ruimte is erg ruim en dus geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden. De ruimte is ongeveer 36m² en is voorzien van een prettige lichtinval. Er is plek voor kunstenaars, atelierhouders en ondernemers die op een verantwoordelijke manier hun creativiteit kunnen uiten. De werkruimte is voorzien van stoffering (raam en vloerbekleding).

Locatie in Delft

Dit prachtige pand met werkruimtes is gelegen midden in het centrum van Delft. De originele functie van het monumentale pand is een locatie om onderwijs te geven. Delft profileert zich met de technische universiteit en met verscheidene onderzoeksinstituten tot een echte kennisstad. De TU Delft speelt hier ook een goede rol als aantrekking op studenten die zich in deze stad vestigen en verder ontwikkelen. Tevens heeft Delft een goede werkgelegenheid en is het een prachtige stad voor (startende) ondernemers.
Openbaar vervoer (Station Delft) en een openbare fietsenstalling zijn naast je voordeur aanwezig. Diverse parkeergarages vind je op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed. Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

Maandelijkse kosten

Voor deze tijdelijke werkruimte betaal je slechts € 250,00 per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra, excl. btw.


mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger