Werkruimte Delft

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Delft wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Op een industrieterrein vlakbij het levendige centrum van Delft komen 2 werkruimtes beschikbaar met goede lichtinval. De ruimte heeft een… Meer informatie
€ 360,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
 m2
40
kamer
1

Over deze werkruimte

Op een industrieterrein vlakbij het levendige centrum van Delft komen 2 werkruimtes beschikbaar met goede lichtinval. De ruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 40m². Het gaat hier om de ruimte op de begane grond en op de eerste verdieping. Je hebt beschikking over 4 kantoren en meerdere sanitaire voorzieningen. Om internet te ontvangen kun je gebruik maken van dongels of hotspots. Ook heb je meerdere stopcontacten per ruimte beschikbaar waarmee je eventuele apparaten van stroom kunt voorzien. Verder is de ruimte voorzien van nette raam- en vloerbekleding. Op deze gunstige locatie nabij het centrum ben je van voldoende parkeergelegenheid voorzien. Extra prettig voor jezelf en voor je eventuele bezoekers is dat deze beschikbare parkeergelegenheden geheel gratis te gebruiken zijn.

Prettig gelegen vanaf het centrum van Delft

De werkruimte heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Delft. In slechts 10 minuten reistijd ben je met de auto in het centrum, lopend in slechts een kwartier.

Uiteraard kent Delft goede uitvalswegen naar omliggende steden zoals Den Haag en Rotterdam wat voor jouw zaken erg prettig kan zijn. Tevens zijn deze steden met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Werkgelegenheid

Delft profileert zich met de technische universiteit en met verscheidene onderzoeksinstituten tot een echte kennisstad. De TU Delft speelt hier ook een goede rol als aantrekking op studenten die zich in deze stad vestigen en verder ontwikkelen. Tevens heeft Delft een goede werkgelegenheid en is het een prachtige stad voor (startende) ondernemers.

Een perfecte werkruimte voor menig startend ondernemer

Wil jij één van deze prachtige werkruimtes betrekken? Dit is voor slechts € 350,- per maand beschikbaar. Dit is inclusief gas, water en elektra. 

mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger