Werkruimte Delft

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Delft wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Ben jij een ondernemer die het beste zijn werk kan doen in een rustige en inspirerende omgeving? Zoek je een… Meer informatie
€ 360,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
25
kamers
2

Over deze werkruimte

Ben jij een ondernemer die het beste zijn werk kan doen in een rustige en inspirerende omgeving? Zoek je een eigen ruimte die je kan omtoveren tot werkplek? Dan heeft Interveste de perfecte locatie voor je! We garanderen je dat je verrast zal zijn door de unieke locatie. Je krijgt twee ruimtes tot je beschikking die samen ongeveer een oppervlakte hebben van 25m². En de locatie is ideaal!

Over de locatie

Dit prachtige pand met werkruimtes is gelegen in het centrum van Delft. Delft profileert zich met de technische universiteit en met verscheidene onderzoeksinstituten tot een echte kennisstad. De TU Delft speelt hier ook een goede rol als aantrekking op studenten die zich in deze stad vestigen en verder ontwikkelen. Tevens heeft Delft een goede werkgelegenheid en is het een prachtige stad voor (startende) ondernemers.

Openbaar vervoer (Station Delft) en een openbare fietsenstalling zijn in de omgeving aanwezig. Diverse parkeergarages vind je op loopafstand. Het bereik is dus bijzonder goed. Binnen enkele minuten loop je door de kleine straatjes zo het gezellige en historische centrum in.

Maandelijkse kosten

Voor deze tijdelijke werkruimte betaal je slechts € 350,00 per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra, excl. btw.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger