Werkruimte Den Bosch


tijdelijke werkruimte

Samenvatting

In dit voormalig bedrijfspand hebben wij meerdere ruimtes beschikbaar. In het pand zal een gedeelte beschikbaar komen voor bewoning en… Meer informatie ↓
€ 305,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1990
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In dit voormalig bedrijfspand hebben wij meerdere ruimtes beschikbaar. In het pand zal een gedeelte beschikbaar komen voor bewoning en een gedeelte zal beschikbaar gesteld worden voor ondernemers. De grote werkruimtes zijn allemaal voorzien van professioneel vloerbedekking.

Keuken en Sanitair

De keuken en de sanitaire voorzieningen deel je met de andere ondernemers. Rondom het pand zijn er mogelijkheden tot het parkeren van de auto. De ruimtes kunnen perfect dienen als bijvoorbeeld kantoorruimte of wellicht zoek je nog een ruimte die je als atelier wil gebruiken? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bereikbaarheid

Het bedrijfspand heeft een geweldige ligging vlak naast de A2 die je vebrindt naar Utrecht of EIndhoven. De oprit ligt op 4 minuten rijden. Uiteraard kun je ook de A2 oversteken om direct Den Bosch binnen te rijden. Parkeren kan voor de deur. Maar je bent uiteraard ook met de fiets welkom.

Op een zelfde afstand ligt de oprit naar de A59 die je direct leidt naar Nijmegen en Arnhem.

Over Rosmalen

Rosmalen is een plaats binnen de gemeente 's-Hertogenbosch. Met bijna 40.000 inwoners is Rosmalen bijna geen dorp meer te noemen en is uitermate populair onder woningzoekenden.

Door de jaren heen is Rosmalen zich ook populairder geworden door de verschillende evenementen die hier gehouden worden. Zo vind hier elk jaar het Tennistoernooi van Rosmalen plaats, waar altijd grote namen voor gestrikt worden.


De Autotron zal ook menig mens bekend in de oren klinken. Vroeger stond de Autotron bekend als een automuseum, inmiddels is het omgetoverd tot een beurs- en evenementenlocatie.

Maandelijkse kosten

Je betaalt aan maandelijkse kosten € 305,00. Servicekosten zijn niet van toepassing. 

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

IntervesteDen Bosch vanuit de lucht