Samenvatting
In dit voormalig bedrijfspand hebben wij meerdere ruimtes beschikbaar. In het pand zal een gedeelte beschikbaar komen voor bewoning en… Meer informatie
€ 305,- p.m. all-in vrij van BTW

anno
1990
 m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze werkruimte

In dit voormalig bedrijfspand hebben wij meerdere ruimtes beschikbaar. In het pand zal een gedeelte beschikbaar komen voor bewoning en een gedeelte zal beschikbaar gesteld worden voor ondernemers. De grote werkruimtes zijn allemaal voorzien van professioneel vloerbedekking.

Keuken en Sanitair

De keuken en de sanitaire voorzieningen deel je met de andere ondernemers. Rondom het pand zijn er mogelijkheden tot het parkeren van de auto. De ruimtes kunnen perfect dienen als bijvoorbeeld kantoorruimte of wellicht zoek je nog een ruimte die je als atelier wil gebruiken? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bereikbaarheid

Het bedrijfspand heeft een geweldige ligging vlak naast de A2 die je vebrindt naar Utrecht of EIndhoven. De oprit ligt op 4 minuten rijden. Uiteraard kun je ook de A2 oversteken om direct Den Bosch binnen te rijden. Parkeren kan voor de deur. Maar je bent uiteraard ook met de fiets welkom.

Op een zelfde afstand ligt de oprit naar de A59 die je direct leidt naar Nijmegen en Arnhem.

Over Rosmalen

Rosmalen is een plaats binnen de gemeente 's-Hertogenbosch. Met bijna 40.000 inwoners is Rosmalen bijna geen dorp meer te noemen en is uitermate populair onder woningzoekenden.

Door de jaren heen is Rosmalen zich ook populairder geworden door de verschillende evenementen die hier gehouden worden. Zo vind hier elk jaar het Tennistoernooi van Rosmalen plaats, waar altijd grote namen voor gestrikt worden.


De Autotron zal ook menig mens bekend in de oren klinken. Vroeger stond de Autotron bekend als een automuseum, inmiddels is het omgetoverd tot een beurs- en evenementenlocatie.

Maandelijkse kosten

Je betaalt aan maandelijkse kosten €295,00. Servicekosten zijn niet van toepassing. 

mobile only

Wonen in 's-Hertogenbosch TEST

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Interveste  Den Bosch vanuit de lucht
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger