Werkruimte Leiden

Helaas!
Deze werkruimte wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
...deze werkruimte in Leiden wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes
Tijdelijke werkruimte in Leiden

Samenvatting

Meerdere grotere en kleinere werkruimtes voor bedrijven nabij het centrum van Leiden. Het kantoorpark ligt op 6 minuten loopafstand van… Meer informatie ↓
anno
1985
m2
35
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Meerdere grotere en kleinere werkruimtes voor bedrijven nabij het centrum van Leiden. Het kantoorpark ligt op 6 minuten loopafstand van het Centraal station Leiden. Het kantorengebied van Leiden genaamd 'Schuttersveld' kan met recht het zakencentrum van Leiden worden genoemd. En jouw of jullie bedrijf heeft nu de kans hier één van de vele ruimtes te betrekken tegen een bijzonder gunstig maandtarief. Gas, water én licht zijn allemaal inbegrepen!

Invulling van je werkruimte

Simpel: we staan open voor alle ondernemersideeën. De bedrijfsruimten liggen in een kantoorgebouw, maar zijn zeer verschillend qua grootte. Dat maakt het mogelijk er zeer uiteenlopende invullingen aan te geven. Of je nu op zoek bent naar kantoorruimte, atelierruimte, opslagruimte, een fotostudio of bijvoorbeeld opslagruimte of een ruimte om je naaiatelier te beginnen. Het kan allemaal (uiteraard na overleg.)

Werkruimte Leiden zeer goed bereikbaar

Via de Schipholweg en Plesmanlaan vind je de aansluiting met Rijksweg A44 (Amsterdam - Den Haag) en A4 (Amsterdam - Rotterdam). Centraal station Leiden ligt ook in de buurt en dus zijn Den Haag en Amsterdam ook uitstekend per trein bereikbaar.

Fantastische kans

Een fantastische kans dus om hier je bedrijf tijdelijk te huisvesten. Heb je hier nog vragen over? Schroom niet en stel ze ons. Dat kan via Messenger maar uiteraard ook gewoon via de telefoon.

* De ruimtes variëren in prijs (vanaf € 250,-), dit is afhankelijk van de grootte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.

Om je een idee te geven wat voor ondernemers Interveste continu zoekt voor onze werkruimtes zullen we hieronder enkele voorbeelden schetsen:

Fotostudio in werkruimte

Veel van onze kandidaten zijn bijzonder creatief aangelegd. En niet meer dan eens zullen deze personen van hun hobby hun werk maken. Zo wonen er voor Interveste meerdere fotografen. Uiteraard kun je een concertfotograaf worden, of maak je foto’s van natuurlandschappen, maar soms fotografeer je juist kleinere objecten. Of je maakt prachtige portretten. Het weer leent zich in Nederland vaak niet om deze foto’s buiten te maken. Dan zul je dus een fotostudio moeten gebruiken. En dan komen de Interveste werkruimtes in beeld. Want je wilt uiteraard niet de hoofdprijs betalen. Interveste biedt de goedkoopste werkruimtes van Nederland aan op bruikleenbasis. Geen langdurige contracten, maar elke maand opzegbaar. Voor slechts € 250 per maand maak je al gebruik van je eigen ruimte.

Kantoorruimte voor je bedrijf

Je begint net met je bedrijf. Thuis werken in de huiskamer is geen optie. Je wilt gewoon lekker kunnen werken zonder afgeleid te worden. Hoe kun je anders die klant op een goede manier te woord staan? Omdat je geen 100 euro per vierkante meter kunt veroorloven zoek je iets anders. De kantoorruimtes van Interveste zijn dan een geweldige uitkomst. Deze ruimtes zijn veelal voorzien van vloerbedekking of raambekleding. Je plaatst je bureau en zorgt voor een Internetverbinding en je kunt aan de slag.

Naai-atelier

Je maakt kussens, jassen, slingers of misschien wel kostuums voor die leuke carnavalsvereniging of theaterclub. Het neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Je kunt moeilijk heel je woonkamer vol leggen met deze kostuums en alle stofjes en garens. Waarom maakt je niet tijdelijk gebruik van de werkruimte die Interveste aanbiedt? Al is het voor twee maanden, het is mogelijk. Zo kun je rustig aan de gang en alles op maat maken. Een beetje stof in deze ruimte kan geen kwaad. Dat zuig je zo weer op. Zo zit thuis niet alles onder het stof.

Werkruimte gezocht voor het opknappen van meubels

Je bent geweldig handig en knapt die oude meubels helemaal op. Niet alleen door ze te schilderen, maar ook schuur je het hout en vernieuw je de eventuele aanwezige elektra of de bekleding. Prachtig werk, maar het neemt veel ruimte in beslag en het zou toch wel handig zijn als er een drupje verf mag vallen. Dan is een creatieve werkruimte waar je niet te veel geld aan kwijt bent reuzehandig. Een werkruimte in de buurt of juist in de nabijgelegen stad waar je de meubels ook direct kunt verkopen. Dan is een tijdelijke werkruimte uiteraard een prima optie. Lage kosten per maand en jij kunt prima aan de gang. Soms is het zelfs mogelijk als je bedrijf groter wordt dat je naar een iets grotere werkruimte doorgeplaatst wordt. En als het té groot wordt, tsja…dan kun je altijd nog naar die duurdere andere locatie waar je geen bruikleencontract hebt. Maar voor de aankomende tijd zijn de werkruimtes van Interveste fantastisch voor je doel.