Werkruimte Leiden

Deze werkruimte wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze werkruimte in Leiden wel!
Den Bosch
Someren
Tijdelijke werkruimte in Leiden
Samenvatting
Meerdere grotere en kleinere werkruimtes voor bedrijven nabij het centrum van Leiden. Het kantoorpark ligt op 6 minuten loopafstand van… Meer informatie
anno
1985
 m2
35
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Meerdere grotere en kleinere werkruimtes voor bedrijven nabij het centrum van Leiden. Het kantoorpark ligt op 6 minuten loopafstand van het Centraal station Leiden. Het kantorengebied van Leiden genaamd 'Schuttersveld' kan met recht het zakencentrum van Leiden worden genoemd. En jouw of jullie bedrijf heeft nu de kans hier één van de vele ruimtes te betrekken tegen een bijzonder gunstig maandtarief. Gas, water én licht zijn allemaal inbegrepen!

Invulling van je werkruimte

Simpel: we staan open voor alle ondernemersideeën. De bedrijfsruimten liggen in een kantoorgebouw, maar zijn zeer verschillend qua grootte. Dat maakt het mogelijk er zeer uiteenlopende invullingen aan te geven. Of je nu op zoek bent naar kantoorruimte, atelierruimte, opslagruimte, een fotostudio of bijvoorbeeld opslagruimte of een ruimte om je naaiatelier te beginnen. Het kan allemaal (uiteraard na overleg.)

Werkruimte Leiden zeer goed bereikbaar

Via de Schipholweg en Plesmanlaan vind je de aansluiting met Rijksweg A44 (Amsterdam - Den Haag) en A4 (Amsterdam - Rotterdam). Centraal station Leiden ligt ook in de buurt en dus zijn Den Haag en Amsterdam ook uitstekend per trein bereikbaar.

Fantastische kans

Een fantastische kans dus om hier je bedrijf tijdelijk te huisvesten. Heb je hier nog vragen over? Schroom niet en stel ze ons. Dat kan via Messenger maar uiteraard ook gewoon via de telefoon.

* De ruimtes variëren in prijs (vanaf € 250,-), dit is afhankelijk van de grootte.

mobile only

Om je een idee te geven wat voor ondernemers Interveste continu zoekt voor onze werkruimtes zullen we hieronder enkele voorbeelden schetsen:

Fotostudio in werkruimte

Veel van onze kandidaten zijn bijzonder creatief aangelegd. En niet meer dan eens zullen deze personen van hun hobby hun werk maken. Zo wonen er voor Interveste meerdere fotografen. Uiteraard kun je een concertfotograaf worden, of maak je foto’s van natuurlandschappen, maar soms fotografeer je juist kleinere objecten. Of je maakt prachtige portretten. Het weer leent zich in Nederland vaak niet om deze foto’s buiten te maken. Dan zul je dus een fotostudio moeten gebruiken. En dan komen de Interveste werkruimtes in beeld. Want je wilt uiteraard niet de hoofdprijs betalen. Interveste biedt de goedkoopste werkruimtes van Nederland aan op bruikleenbasis. Geen langdurige contracten, maar elke maand opzegbaar. Voor slechts € 250 per maand maak je al gebruik van je eigen ruimte.

Kantoorruimte voor je bedrijf

Je begint net met je bedrijf. Thuis werken in de huiskamer is geen optie. Je wilt gewoon lekker kunnen werken zonder afgeleid te worden. Hoe kun je anders die klant op een goede manier te woord staan? Omdat je geen 100 euro per vierkante meter kunt veroorloven zoek je iets anders. De kantoorruimtes van Interveste zijn dan een geweldige uitkomst. Deze ruimtes zijn veelal voorzien van vloerbedekking of raambekleding. Je plaatst je bureau en zorgt voor een Internetverbinding en je kunt aan de slag.

Naai-atelier

Je maakt kussens, jassen, slingers of misschien wel kostuums voor die leuke carnavalsvereniging of theaterclub. Het neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Je kunt moeilijk heel je woonkamer vol leggen met deze kostuums en alle stofjes en garens. Waarom maakt je niet tijdelijk gebruik van de werkruimte die Interveste aanbiedt? Al is het voor twee maanden, het is mogelijk. Zo kun je rustig aan de gang en alles op maat maken. Een beetje stof in deze ruimte kan geen kwaad. Dat zuig je zo weer op. Zo zit thuis niet alles onder het stof.

Werkruimte gezocht voor het opknappen van meubels

Je bent geweldig handig en knapt die oude meubels helemaal op. Niet alleen door ze te schilderen, maar ook schuur je het hout en vernieuw je de eventuele aanwezige elektra of de bekleding. Prachtig werk, maar het neemt veel ruimte in beslag en het zou toch wel handig zijn als er een drupje verf mag vallen. Dan is een creatieve werkruimte waar je niet te veel geld aan kwijt bent reuzehandig. Een werkruimte in de buurt of juist in de nabijgelegen stad waar je de meubels ook direct kunt verkopen. Dan is een tijdelijke werkruimte uiteraard een prima optie. Lage kosten per maand en jij kunt prima aan de gang. Soms is het zelfs mogelijk als je bedrijf groter wordt dat je naar een iets grotere werkruimte doorgeplaatst wordt. En als het té groot wordt, tsja…dan kun je altijd nog naar die duurdere andere locatie waar je geen bruikleencontract hebt. Maar voor de aankomende tijd zijn de werkruimtes van Interveste fantastisch voor je doel.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger