Werkruimte Meppel

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Meppel wel!
Waalre
Waalwijk
Meer werkruimte
Samenvatting
Mooie werkruimte per direct beschikbaar! Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is… Meer informatie
€ 250,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
55
kamers
2
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Mooie werkruimte per direct beschikbaar!

Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is gevestigd in een mooi karakteristiek pand met een volle geschiedenis.

Voor dit pand zijn wij op zoek naar startende ondernemers die graag deze werkruimte op dit prachtige eiland in gebruik nemen. Een Kantoor? Atelier? Praktijk? Het kan allemaal! Workshops geven, danslessen, noem het maar op.

De tijdelijke werkruimte beschikt over twee grote ruimtes en een praktische en ruime bergzolder. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig in het pand en geniet je van een grote raampartij/etalage wat voor veel lichtinval zorgt.
Auto('s) kunnen geparkeerd worden op een aan het pand gelegen af te sluiten binnenplaats.

Ligging

Het pand is gevestigd in het centrum van Meppel. Snelwegen liggen op een steenworp afstand, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Maandelijkse kosten

De tijdelijke werkruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen (antikraak) en de kosten bedragen slechts € 250,- per maand exclusief gas/water/elektra.


Uitgelicht aanbod

Contact met Interveste

Facebook Messenger