Werkruimte Meppel

Helaas!
Deze werkruimte wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
...deze werkruimte in Meppel wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Meer info
Tijdelijke werkruimte in Meppel

Samenvatting

Werkruimte Meppel: per direct beschikbaar Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is… Meer informatie ↓
anno
9000
m2
55
kamers
2

Meer informatie

Werkruimte Meppel: per direct beschikbaar

Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is gevestigd in een mooi karakteristiek pand met een rijke geschiedenis.

Voor dit pand zijn wij op zoek naar startende ondernemers die graag deze werkruimte op dit prachtige eiland in gebruik nemen. Een Kantoor? Atelier? Praktijk? Het kan allemaal! Workshops geven, danslessen, noem het maar op.

De tijdelijke werkruimte beschikt over twee grote ruimtes en een praktische en ruime bergzolder. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig in de werkruimte en geniet je van een grote raampartij/etalage wat voor veel lichtinval zorgt.
Auto('s) kunnen zowel voor aan de straatkant als achter op de binnenplaats geparkeerd worden.

Ligging van de werkruimte

Deze werkruimte is gevestigd in het centrum van Meppel. Snelwegen liggen op een steenworp afstand, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Maandelijkse kosten

De tijdelijke werkruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen (antikraak) en de kosten bedragen slechts € 250,- per maand exclusief gas/water/elektra.

Bleekerseiland Meppel al vele jaren in beheer

Interveste beheert al meerdere jaren de panden aan het Bleekerseiland. Al in 2014 werd dit filmpje opgenomen over een van de bewoners aan het Bleekerseiland die verteld hoe de panden vroeger van zijn opa en ooms was.