Werkruimte Meppel

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Meppel wel!
Someren
Waalwijk
Samenvatting
Werkruimte Meppel: per direct beschikbaar Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is… Meer informatie
€ 250,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
900
 m2
55
kamers
2
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Werkruimte Meppel: per direct beschikbaar

Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is gevestigd in een mooi karakteristiek pand met een rijke geschiedenis.

Voor dit pand zijn wij op zoek naar startende ondernemers die graag deze werkruimte op dit prachtige eiland in gebruik nemen. Een Kantoor? Atelier? Praktijk? Het kan allemaal! Workshops geven, danslessen, noem het maar op.

De tijdelijke werkruimte beschikt over twee grote ruimtes en een praktische en ruime bergzolder. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig in de werkruimte en geniet je van een grote raampartij/etalage wat voor veel lichtinval zorgt.
Auto('s) kunnen zowel voor aan de straatkant als achter op de binnenplaats geparkeerd worden.

Ligging van de werkruimte

Deze werkruimte is gevestigd in het centrum van Meppel. Snelwegen liggen op een steenworp afstand, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Maandelijkse kosten

De tijdelijke werkruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen (antikraak) en de kosten bedragen slechts € 250,- per maand exclusief gas/water/elektra.

Bleekerseiland Meppel al vele jaren in beheer

Interveste beheert al meerdere jaren de panden aan het Bleekerseiland. Al in 2014 werd dit filmpje opgenomen over een van de bewoners aan het Bleekerseiland die verteld hoe de panden vroeger van zijn opa en ooms was.


mobile only
Contact met Interveste

Facebook Messenger