Werkruimte Meppel

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Meppel wel
Den Bosch
Meer info
  • werkruimte Meppel
  • werkruimte Meppel
  • werkruimte Meppel
  • werkruimte Meppel
  • werkruimte Meppel
Samenvatting
Werkruimte Meppel: per direct beschikbaar Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is… Meer informatie
€ 260,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
 m2
55
kamers
2

Over deze werkruimte

Werkruimte Meppel: per direct beschikbaar

Deze werkruimte in Meppel is gelegen op Bleekerseiland. Een klein 'eiland' in Meppel. Het is gevestigd in een mooi karakteristiek pand met een rijke geschiedenis.

Voor dit pand zijn wij op zoek naar startende ondernemers die graag deze werkruimte op dit prachtige eiland in gebruik nemen. Een Kantoor? Atelier? Praktijk? Het kan allemaal! Workshops geven, danslessen, noem het maar op.

De tijdelijke werkruimte beschikt over twee grote ruimtes en een praktische en ruime bergzolder. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig in de werkruimte en geniet je van een grote raampartij/etalage wat voor veel lichtinval zorgt.
Auto('s) kunnen zowel voor aan de straatkant als achter op de binnenplaats geparkeerd worden.

Ligging van de werkruimte

Deze werkruimte is gevestigd in het centrum van Meppel. Snelwegen liggen op een steenworp afstand, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Maandelijkse kosten

De tijdelijke werkruimte wordt aangeboden op basis van bruikleen (antikraak) en de kosten bedragen slechts € 250,- per maand exclusief gas/water/elektra.

Bleekerseiland Meppel al vele jaren in beheer

Interveste beheert al meerdere jaren de panden aan het Bleekerseiland. Al in 2014 werd dit filmpje opgenomen over een van de bewoners aan het Bleekerseiland die verteld hoe de panden vroeger van zijn opa en ooms was.


Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger