Werkruimte Noordwijk

tijdelijke werkruimte

Samenvatting

Opslagruimte beschikbaar in Noordwijk Kom je opbergruimte te kort? Dan hebben wij voor jou dé oplossing. Per direct hebben wij… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.
anno
1961
m2
15
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Opslagruimte beschikbaar in Noordwijk

Kom je opbergruimte te kort? Dan hebben wij voor jou dé oplossing. Per direct hebben wij deze opslagruimte van 15m² in Noordwijk beschikbaar. Je hoeft hier geen inkomensverklaring voor te hebben, want ze worden tijdelijk in bruikleen gesteld door Gapph Vastgoedbeheer. Dat betekent dus dat je ze antikraak mag gebruiken. Handig als je tijdelijk even wat opslag zoekt.

Interveste

Dus ben je op zoek naar wat meer ruimte? Wil je je oude inboedel of die van je ouders opbergen of andere persoonlijke, huishoudelijke of zakelijke bezittingen? Dan is dit een zeer betaalbare tijdelijke oplossing! Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. De maandelijkse kosten bedragen € 150,- per maand.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.