Werkruimte Rijswijk

Deze werkruimte wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze werkruimte in Rijswijk wel!
Den Bosch
Someren
Tijdelijke werkruimte in Rijswijk
Samenvatting
Een unieke kans om tegen een zeer scherpe prijs te huren voor onbepaalde tijd (geen tijdelijkheid dus). De minimumtermijn van… Meer informatie
anno
2002
 m2
100
kamer
1
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Een unieke kans om tegen een zeer scherpe prijs te huren voor onbepaalde tijd (geen tijdelijkheid dus). De minimumtermijn van een huurovereenkomst bedraagt slechts 1 jaar.

Het complex ‘Seven Cities’ ligt op twee minuten lopen vanaf station Rijswijk en een kilometer vanaf de snelweg. Gelegen aan de Lange Kleiweg (Stationszone) naast de Shell kantoren. Een uniek en groots opgezette kantorencampus waar momenteel al meer dan 20 toonaangevende bedrijven gevestigd zijn.

Het project
In de Dresden toren zijn diverse kantoorunits te huur van 20 m² tot 250 m². Deze aangeboden kantoorruimte van ca. 20 m² is ideaal voor een wat kleiner bedrijf of eenmanszaak.

De huurperiode
Flexibele huurtermijnen zijn in overleg met de verhuurder bespreekbaar.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Het Rijkswegennet met een aansluiting op de A4 (richting Amsterdam), A12 (richting Utrecht) en A13 (richting Rotterdam) is binnen enkele minuten bereikbaar. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend. Het NS-Station Rijswijk heeft een directe verbinding met Den Haag en is binnen twee minuten loopafstand bereikbaar.

Parkeermogelijkheden
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. € 495,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW. Zo lang de voorraad strekt (informeer naar de beschikbaarheid).

Oplevering
Iedere vloer wordt in de huidige staat opgeleverd. Verhuurder is bereid om mee te denken met huurder om samen een gedeelte van de inventaris in het gehuurde te verzorgen.

Indien de huurder kiest voor een all-in huur zijn de volgende diensten in de prijs zijn inbegrepen:

* Gasgebruik inclusief vastrecht;
* Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
* Waterverbruik inclusief vastrecht;
* Onderhoud en periodieke controle van technische installaties en standleidingen;
* Periodieke onderhoud van Cv-installatie alsmede het verhelpen van storingen;
* Tuinonderhoud en onderhoud van fietsenstalling en bestrating;
* Glasbewassing met een frequentie van 1 keer per 4 maanden.

Algemene informatie
Kantorenpark ‘Seven Cities’, gebouwd in 2002, bestaat uit zeven representatieve kantoorgebouwen gelegen rondom een plein. Elk gebouw draagt de naam van een Europese Stad. ‘Seven Cities’ heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 12.622 m², alsmede een grote 2-laagse parkeergarage met 146 parkeerplaatsen. Er zijn diverse metrages te huur, onder andere een unit vanaf ca. 20 m², een zelfstandige kantoorvilla van ca. 600 m² of een zelfstandige kantoorvilla van ca. 2.500 m².

‘Seven Cities’ is gelegen langs de Lange Kleiweg op een uitstekende locatie in het businesspark de Plaspoelpolder. In de directe omgeving is het winkelcentrum In de Boogaard gelegen. Bedrijven zoals Shell, Alacatel, European Patent Office en Hotel Grand Winston zijn in de directe omgeving gevestigd.

Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden in dit complex:

  • ca. 20 m², € 295 excl. BTW per maand, incl. G/w/l/Wifi/servicekosten, excl. afvalverwerking
  • ca. 50 m², € 495 excl. BTW per maand, incl. G/w/l/Wifi/servicekosten, excl. afvalverwerking
  • ca. 70 m², € 695 excl. BTW per maand, incl. G/w/l/Wifi/servicekosten, excl. afvalverwerking
  • ca. 100 m², € 895 excl. BTW per maand, incl. G/w/l/Wifi/servicekosten, excl. afvalverwerking
mobile only

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger