Werkruimte Rotterdam

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Rotterdam wel!
Rotterdam
Vught
Meer werkruimte
Samenvatting
Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolgebouw. Het gebouw diende tevens als dependance voor het Oogziekenhuis aan… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in exclusief BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
 m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolgebouw. Het gebouw diende tevens als dependance voor het Oogziekenhuis aan de andere kant van de straat. Al enkele jaren zijn er plannen om er een woontoren te ontwikkelen. Tot dat het daadwerkelijk zover is staat het pand leeg. En dat is zonde! Daarom mogen meerdere mensen er nu wonen en werken.

Werkruimte in het centrum van Rotterdam

Op de begane grond komt een werkruimte beschikbaar. De ruimte beschikt over een prettige lichtinval en is voorzien van een nette vloerbedekking en rolluiken.
Binnen het gebouw bevinden zich meerdere toiletruimten welke je deelt met de medegebruikers van het pand. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 23 m².

Het voormalige schoolgebouw waarin de werkruimte is gesitueerd staat op een zeer gunstige locatie. Het bevindt zich midden in het bruisende centrum van Rotterdam.

Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer

De werkruimte is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de omliggende straten te vinden. Dit zijn, zoals veelal in Rotterdam, betaalde parkeergelegenheden. Ook kun je parkeren in de parkeergarage die om de hoek is gevestigd.
Wat het openbaar vervoer betreft zit je hier ook goed: zowel de Rotterdamse metro, tram, RET-busnet én het Centraal Station zijn op loopafstand bereikbaar.

Vlakbij de Witte de Withstraat

Dit goed gelegen pand vindt haar ingang aan de William Boothlaan. Het pand staat midden tussen grote en bekende straten van het Rotterdamse centrum, namelijk tussen de Schiedamse Singel, het Witte de Withhof en de Schiedamse Vest.
De William Boothlaan loopt uit op de Witte de Withstraat waar waar je tussen het werken door, of erna heerlijk kunt ontspannen. Je vindt er vele mogelijkheden om gezellig te lunchen, een drankje te doen of om uit eten te gaan. 

Maandelijkse kosten

Voor deze werkruimte betaal je slechts € 250,- per maand. Deze kosten zijn exclusief 21% BTW en inclusief gas, water en elektra.

Interveste Vliegend over Rotterdam

Uitgelicht aanbod

Contact met Interveste

Facebook Messenger