Werkruimte Rotterdam

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Rotterdam wel!
Den Bosch
Waalwijk
Samenvatting
Werken in een klooster In Rotterdam komt er de mogelijkheid om een werkruimte te bemachtigen in een inspirerende omgeving. Dit… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
12
kamer
1
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Werken in een klooster

In Rotterdam komt er de mogelijkheid om een werkruimte te bemachtigen in een inspirerende omgeving. Dit prachtige pand uit het bouwjaar 1920 is cultureel erfgoed, en terecht want dit is met recht een juweeltje te noemen. In elke ruimte voel je de geschiedenis die zich heeft afgespeeld in het pand.  

Over de locatie

Het klooster bevindt zich midden in het bruisende Rotterdam. Op nog geen 10 minuten lopen afstand vind je het centraal station. Alle hotspots van Rotterdam bevinden zich dus op een steenworp afstand! Deze ideale ligging is dus ook perfect om zakelijke afspraken te ontvangen. 

Werkruimte

In het pand komt beschikbaarheid en wij zijn op zoek naar een ondernemer die zich graag wil vestigen in dit prachtige klooster. Het oppervlakte van de beschikbare ruimte is ongeveer 12m². 

Over de kosten

Je betaalt slechts € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

mobile only

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger