Werkruimte Rotterdam

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Rotterdam wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Ben jij op zoek naar een werkruimte en heb jij interesse voor een eventuele bezichtiging? Reageer via je een gratis… Meer informatie
€ 274,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1982
 m2
25
kamer
1

Over deze werkruimte

Ben jij op zoek naar een werkruimte en heb jij interesse voor een eventuele bezichtiging? Reageer via je een gratis ondernemersaccount op deze unieke kans. Voor een minimaal bedrag per maand kun jij die ondernemer zijn die midden in Delfshaven zijn eigen werkplek heeft!

De ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt zoals een kantoorruimte of wellicht ben je nog op zoek naar een locatie voor je eigen atelier. 

Nieuwsgierig geworden? Reageer en wie weet kunnen we kennismaken tijdens een bezichtiging in Rotterdam Delfshaven!

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger