Werkruimte Someren

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Someren wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
In Someren komt werkruimte beschikbaar in een groot verzamelpand. In dit complex zijn er opties gecreëerd voor woningzoekenden en ondernemers.… Meer informatie
€ 360,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
 m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze werkruimte

In Someren komt werkruimte beschikbaar in een groot verzamelpand. In dit complex zijn er opties gecreëerd voor woningzoekenden en ondernemers. Het pand is dus dag en nacht bewaakt door bewoning. In het complex is er ruimte voor meerdere ondernemers. De oppervlakte van een werkruimte betreft +/- 25m². De werkruimte beschikt over een fijne lichtinval. De werkruimte bevindt zich in een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis dat vroeger alleen bestemd was voor vrouwelijke gelovige en in de loop der jaren is het ook opengesteld voor ouderen.  Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond - Weert.

Over de omgeving

Het complex waar de werkruimtes zich bevinden is gelegen vlakbij de doorgaande weg door Someren. Je kunt je auto kwijt voor de deur wat ideaal is. Ook is een bushalte te vinden op nog geen 10 minuten fietsen. Je hebt hier verschillende dorpjes in de buurt zoals Asten en Heeze maar ook de grotere steden zoals Eindhoven waar je gezellig een dagje kunt vertoeven.

Ook heb je hier in de buurt prachtige natuur. Het Nationaal Park De Grote Peel is bijvoorbeeld op steenworp afstand.

Interveste De Grote Peel bij Someren

Maandelijkse kosten 

De werkruimte in dit complex is beschikbaar voor maar €300,- per maand. Dus geen extra maandelijkse kosten! Om je interesse kenbaar te maken kun je via een gratis ondernemersaccount een reactie plaatsen. 

mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger