Werkruimte Someren

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
...deze werkruimte in Someren wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Meer info

Samenvatting

In Someren komt werkruimte beschikbaar in een groot verzamelpand. In dit complex zijn er opties gecreëerd voor woningzoekenden en ondernemers.… Meer informatie ↓
€ 360,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Someren komt werkruimte beschikbaar in een groot verzamelpand. In dit complex zijn er opties gecreëerd voor woningzoekenden en ondernemers. Het pand is dus dag en nacht bewaakt door bewoning. In het complex is er ruimte voor meerdere ondernemers. De oppervlakte van een werkruimte betreft +/- 25m². De werkruimte beschikt over een fijne lichtinval. De werkruimte bevindt zich in een voormalig verpleeg- en verzorgingshuis dat vroeger alleen bestemd was voor vrouwelijke gelovige en in de loop der jaren is het ook opengesteld voor ouderen.  Someren is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Helmond - Weert.

Over de omgeving

Het complex waar de werkruimtes zich bevinden is gelegen vlakbij de doorgaande weg door Someren. Je kunt je auto kwijt voor de deur wat ideaal is. Ook is een bushalte te vinden op nog geen 10 minuten fietsen. Je hebt hier verschillende dorpjes in de buurt zoals Asten en Heeze maar ook de grotere steden zoals Eindhoven waar je gezellig een dagje kunt vertoeven.

Ook heb je hier in de buurt prachtige natuur. Het Nationaal Park De Grote Peel is bijvoorbeeld op steenworp afstand.

IntervesteDe Grote Peel bij Someren

Maandelijkse kosten 

De werkruimte in dit complex is beschikbaar voor maar € 300,- per maand. Dus geen extra maandelijkse kosten! Om je interesse kenbaar te maken kun je via een gratis ondernemersaccount een reactie plaatsen.