Werkruimte Tilburg

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar... deze werkruimte wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Alle werkruimtes

Samenvatting

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Tilburg In Tilburg beheren wij een project met fijne en betaalbare werkruimtes. Deze locatie is geschikt… Meer informatie ↓
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1990
m2
25
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Tilburg

In Tilburg beheren wij een project met fijne en betaalbare werkruimtes. Deze locatie is geschikt voor zowel kantoorhouders als voor creatieve ondernemers (schoon werken). Benieuwd waarom dit dé perfecte locatie is voor jouw onderneming? Lees snel verder!

De ligging en bereikbaarheid van Tilburg

Het project is gelegen op een bedrijventerrein. Reis je met het openbaar vervoer? Op enkele minuten loopafstand vind je de bushalte (busverbinding naar NS-Station Tilburg). Kom je met de auto? Dan zit je zo op de A58. Even wat boodschappen nodig? Ook dan ben je met de auto in 5 minuten bij de winkels. Oh, en je auto kun je gemakkelijk gratis voor de deur parkeren, wel zo handig!

Interveste

Hoe zien de werkruimtes in Tilburg eruit?

In dit project hebben wij twee ruimtes beschikbaar. Beide ruimtes hebben een oppervlakte van ongeveer 25m² en bevinden zich op de begane grond. Op de gang vind je de toiletten en een pantry.

Wat kost werken in Tilburg bij Gapph?

Je krijgt van ons een werkruimte op basis van een bruikleenovereenkomst. Je hebt al een ruimte in dit pand vanaf € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze werkruimte.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare werkruimte.