Werkruimte Tilburg

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Tilburg wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Geweldige kans: Werkruimte Tilburg op een prachtige locatie. De ruimte beschikt over vloerbedekking én luifels.Op Industrieterrein Kraaiven staat dit prachtige… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
66
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze werkruimte

Geweldige kans: Werkruimte Tilburg op een prachtige locatie. De ruimte beschikt over vloerbedekking én luifels.

Op Industrieterrein Kraaiven staat dit prachtige bedrijfspand. Momenteel hebben we in dit pand één werkruimte met een oppervlakte van 66 m² beschikbaar. De ruimte is gesitueerd op de eerste etage. Via de grote ramen heb je een goede lichtinval en de gehele ruimte is voorzien van een nette vloerbekleding en luifels. 

Recentelijk opgefrist en beveiligd

Het pand is recentelijk nog helemaal opgefrist en opgeknapt. Hierdoor zien het pand en de werkruimte er spik en span uit en is het absoluut representatief voor jouw bedrijf. Ook beschikt het pand over verschillende pantry's en over keurige toiletruimtes.
Het gebouw wordt continue beveiligt door camerabewaking en het staat op een volledig afsluitbaar en omheind terrein. Parkeerplaatsen zijn rondom het gebouw ruimschoots aanwezig.

Uitstekende ligging

De werkruimte heeft een goede bereikbaarheid richting uitvalswegen zoals de snelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk) en A58 (Breda-Eindhoven en Breda-’s-Hertogenbosch).
Per openbaar vervoer is vanaf station Tilburg Centraal een goede bereikbaarheid. Bushaltes zijn in ongeveer 10 minuten loopafstand bereikbaar.
Het centrum van Tilburg is op 13 minuten rijafstand van het gebouw.

Een perfecte werkruimte voor menig ondernemer

Deze prachtige werkruimte is voor slechts € 250,- per maand in gebruik te nemen. Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger