Werkruimte Uitgeest

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Uitgeest wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
In Uitgeest komt een stuk grond met een oppervlakte van ongeveer 2500m² beschikbaar op basis van antikraak. Op dit kavel… Meer informatie
€ 160,- p.m. vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2021
 m2
2500
kamer
1

Over deze werkruimte

In Uitgeest komt een stuk grond met een oppervlakte van ongeveer 2500m² beschikbaar op basis van antikraak. Op dit kavel heeft een gebouw gestaan wat is afgebroken. Heb jij een idee wat je met dit leegstaande stukje grond zou kunnen doen? Upload bij je documenten een kleine presentatie met een duidelijke uitleg van je idee en wie weet kan dit binnenkort gerealiseerd worden!

Het stuk grond is afgezet met een hekwerk en de toegang kan afgesloten worden. Er is geen aansluiting mogelijk tot water en elektriciteit. Het betreft dus een stuk grond zonder enige voorzieningen. Een groot gedeelte van het oppervlakte is bestraat.

Heb jij een goed voorstel? Laat het ons weten via een reactie met je Mijn Interveste account. 

PS. De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare object.


mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger