Werkruimte Vught

Helaas!
Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
...deze werkruimte in Vught wel! Misschien vind je deze ook interessant?
Meer info

Samenvatting

Laatste beschikbare werkruimte Vught Binnen ons project 'de Wieken' is nog één nette werkruimte beschikbaar. De ruimte heeft een oppervlakte… Meer informatie ↓
€ 260,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
m2
35
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Laatste beschikbare werkruimte Vught

Binnen ons project 'de Wieken' is nog één nette werkruimte beschikbaar. De ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 25 m² en is gereserveerd voor een ondernemer die hier graag gebruik van wil maken.

De werkruimte is gesitueerd in een voormalig klaslokaal gelegen op de hoek van de eerste verdieping. Doordat de werkruimte op deze hoek is gevestigd, heb je er een zeer prettige lichtinval. De muren beschikken over ingebouwde kastruimtes, waarvan je uiteraard gebruik mag maken. De ramen hebben een nette raambekleding en de vloer is voorzien van tapijt.
Rondom het pand zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig, die zowel voor jezelf als voor  de ontvangst van je klanten gebruikt kunnen worden.

Over de bereikbaarheid

Deze werkruimte in Vught, aan het Moleneindplein, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
Bushaltes vind je enkele straten verderop. Binnen 5 minuten lopen ben je bij een bushalte vanwaar je gemakkelijk naar Den Bosch wordt vervoerd. Met de auto ben je vanuit Vught in slechts 20 tot 30 minuten in grote steden zoals Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Goede locatie vlakbij Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

Het pand bevindt zich op korte afstand van grote bruisende steden zoals Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Hierdoor is het een fijne locatie om je als startende ondernemer te vestigen.
Vught zelf kent ook een groot aanbod aan verschillende soorten bedrijven, wat voor jouw business interessant kan zijn.

Wie zoeken we?

Ben jij een startende ondernemer of ben je al een tijdje bezig maar vanaf nu op zoek naar een eigen werk- of kantoorruimte? Dan kan deze ruimte jou een goede start bieden. De ruimte is bijvoorbeeld ook in gebruik te nemen voor coaching of in te zetten als atelierruimte.

Er zijn dus bijzonder veel mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Heb je hier vragen over of ben je benieuwd of jouw werkzaamheden hier passen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.