Werkruimte Vught

Deze werkruimte is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze werkruimte in Vught wel
Den Bosch
Meer info
Samenvatting
Laatste beschikbare werkruimte Vught Binnen ons project 'de Wieken' is nog één nette werkruimte beschikbaar. De ruimte heeft een oppervlakte… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in vrij van BTW

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
 m2
35
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze werkruimte

Laatste beschikbare werkruimte Vught

Binnen ons project 'de Wieken' is nog één nette werkruimte beschikbaar. De ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 25 m² en is gereserveerd voor een ondernemer die hier graag gebruik van wil maken.

De werkruimte is gesitueerd in een voormalig klaslokaal gelegen op de hoek van de eerste verdieping. Doordat de werkruimte op deze hoek is gevestigd, heb je er een zeer prettige lichtinval. De muren beschikken over ingebouwde kastruimtes, waarvan je uiteraard gebruik mag maken. De ramen hebben een nette raambekleding en de vloer is voorzien van tapijt.
Rondom het pand zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig, die zowel voor jezelf als voor  de ontvangst van je klanten gebruikt kunnen worden.

Over de bereikbaarheid

Deze werkruimte in Vught, aan het Moleneindplein, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
Bushaltes vind je enkele straten verderop. Binnen 5 minuten lopen ben je bij een bushalte vanwaar je gemakkelijk naar Den Bosch wordt vervoerd. Met de auto ben je vanuit Vught in slechts 20 tot 30 minuten in grote steden zoals Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

Goede locatie vlakbij Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

Het pand bevindt zich op korte afstand van grote bruisende steden zoals Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Hierdoor is het een fijne locatie om je als startende ondernemer te vestigen.
Vught zelf kent ook een groot aanbod aan verschillende soorten bedrijven, wat voor jouw business interessant kan zijn.

Wie zoeken we?

Ben jij een startende ondernemer of ben je al een tijdje bezig maar vanaf nu op zoek naar een eigen werk- of kantoorruimte? Dan kan deze ruimte jou een goede start bieden. De ruimte is bijvoorbeeld ook in gebruik te nemen voor coaching of in te zetten als atelierruimte.

Er zijn dus bijzonder veel mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Heb je hier vragen over of ben je benieuwd of jouw werkzaamheden hier passen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 260,- per maand inclusief gas, water en elektra.

mobile only
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger