Werkruimte Waalre

Deze werkruimte wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze werkruimte wel!
Heeze
Delft
Meer werkruimte
Tijdelijke werkruimte in Waalre
Samenvatting
Over deze werkruimte Ben jij een echte ondernemer maar nog op zoek naar een geschikte werkruimte? Dan willen wij je… Meer informatie
anno
2003
 m2
70
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

Over deze werkruimte

Ben jij een echte ondernemer maar nog op zoek naar een geschikte werkruimte? Dan willen wij je van harte uitnodigen om kennis te komen maken met deze voormalige thuiszorglocatie in Waalre. Momenteel wachten er een aantal werkruimtes op bedrijvigheid met een maatschappelijk karakter!

De beschikbare ruimtes zijn voorzien van raam- en vloerbekleding en hebben een oppervlakte van ongeveer 25m². Verder beschik je ook over een eigen parkeergelegenheid.

Maatschappelijke insteek

Om een duidelijker beeld te schetsen wat betreft de inhoud van de maatschappelijk insteek volgen er een aantal voorbeelden. Zo kan er gedacht worden aan onderwijsvoorzieningen, openbare dienstverlening, sportvoorzieningen, welzijnsinstellingen, etc. Is dit niet van toepassing op de huidige onderneming? Niet getreurd, wie weet is er de mogelijkheid om een maatschappelijk aspect op te nemen binnen je onderneming.

Bereikbaarheid

Het pand heeft een gunstige ligging qua reistijd met betrekking tot Eindhoven. Omgeving Eindhoven is bij uitstek geschikt voor zakelijke relaties op te bouwen, aangezien de stad nog altijd groeiende is qua nationale en internationale bedrijven.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 250,- per maand. Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra.


Uitgelicht aanbod

Contact met Interveste

Facebook Messenger