Werkruimte Waalwijk

Deze werkruimte wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze werkruimte in Waalwijk wel!
Den Bosch
Someren
Tijdelijke werkruimte in Waalwijk
Samenvatting
ACTIE: Nu al ruimtes voor €125,- p.m.! Nabij het centrum van Waalwijk hebben wij meerdere nette werkruimtes beschikbaar. Je kunt er… Meer informatie
anno
1977
 m2
20
kamers
5
  •   Greenchoice korting

Over deze werkruimte

ACTIE:

Nu al ruimtes voor €125,- p.m.!


Nabij het centrum van Waalwijk hebben wij meerdere nette werkruimtes beschikbaar. Je kunt er per direct aan de slag.

Het pand is beveiligd met een alarminstallatie en voorzien van airconditioning. Alle ruimtes zijn voorzien van raam- en vloerbekleding en sommige beschikken over een wastafel. Ook krijg je de beschikking over de eigen parkeerplaatsen bij het pand.

Fotostudio, leslokaal, yogastudio, kantoorruimte

Deze voormalige huisartsenpraktijk wordt niet meer gebruikt door huisartsen. Er worden plannen ontwikkelt voor een nieuwe bestemming van het pand. 
Voordat het zover is kun jij er jouw werkzaamheden verrichten tegen een bijzonder gunstig bruikleentarief.

Het maakt niet uit of je een startende ondernemer bent of dat je al jaren je eigen bedrijf runt: Iedereen mag gebruik maken van dit lage tarief. Dus wil je jouw fotostudio, vergaderruimte, leslokaal, yogastudio of kantoorruimte een mooie locatie geven, neem dan contact met ons op. 
Er zijn ook ruimtes die geschikt zijn als opslagruimte.

Bereikbaarheid werkruimte

Waalwijk is via de A59 en N261 goed bereikbaar. Daarnaast ligt dit pand op loopafstand van het centrum én het busstation. Grotere steden als Den Bosch en Tilburg zijn binnen maximaal 30 minuten bereikbaar.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten variëren van € 125,- tot € 225,- inclusief gas, water en elektra. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte (12 m² tot 45 m²).

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen over deze ruimtes: telefoonnummer 088 - 11 88 000.

mobile only

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger