Woning antikraak Aarle-Rixtel

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Aarle-Rixtel wel
Beek en Donk
Meer info
Samenvatting
In het ristige dorp Aarle-Rixtel zijn wij voor deze antikraakwoning op zoek naar twee bewoners.  De woning heeft een woonkamer, keuken,… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
75
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakwoning

In het ristige dorp Aarle-Rixtel zijn wij voor deze antikraakwoning op zoek naar twee bewoners. 
De woning heeft een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een zolder, een voortuin en een ruime achtertuin. Een supermarkt en bushalte liggen op loopafstand van deze woning. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel is een mooi en rustig dorp in Noord-Brabant, ten noorden van de gemeente Helmond. Het dorp dat in de Peelrand ligt telt bijna 6000 inwoners.
Aarle-Rixtel staat van oudsher bekend om haar textielindustrie en klokkengieterij. Nu vind je enkel in de buurt nog een laatste klokkengieterij, namelijk in het nabij gelegen Asten.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 90,- per persoon per maand. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 1,91 aan servicekosten.

Voor deze antikraak woning zijn wij specifiek op zoek naar stelletjes / 2 personen die de woonruimte samen gaan betrekken.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger