Samenvatting
In het ristige dorp Aarle-Rixtel zijn wij voor deze antikraakwoning op zoek naar twee bewoners. De woning heeft een woonkamer,… Meer informatie
€ 90,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
75
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

In het ristige dorp Aarle-Rixtel zijn wij voor deze antikraakwoning op zoek naar twee bewoners.
De woning heeft een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een zolder, een voortuin en een ruime achtertuin. Een supermarkt en bushalte liggen op loopafstand van deze woning. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel is een mooi en rustig dorp in Noord-Brabant, ten noorden van de gemeente Helmond. Het dorp dat in de Peelrand ligt telt bijna 6000 inwoners.
Aarle-Rixtel staat van oudsher bekend om haar textielindustrie en klokkengieterij. Nu vind je enkel in de buurt nog een laatste klokkengieterij, namelijk in het nabij gelegen Asten.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 90,- per persoon per maand. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 1,91 aan servicekosten.

Voor deze antikraak woning zijn wij specifiek op zoek naar stelletjes / 2 personen die de woonruimte samen gaan betrekken.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger