Samenvatting
Interveste heeft een antikraakwoning beschikbaar in het leuke dorp Aarle-Rixtel, we zijn specifiek op zoek naar twee bewoners voor het… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
82
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting
  •   Tuin

Over deze antikraakwoning

Interveste heeft een antikraakwoning beschikbaar in het leuke dorp Aarle-Rixtel, we zijn specifiek op zoek naar twee bewoners voor het pand. De woning heeft alles wat je van ons kan verwachten: Een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een zolder, voortuin en ruime achtertuin. Een mooie kans als opstap voor starters die momenteel woningzoekend zijn, of leuke stelletjes die wat moois willen opbouwen.

De bereikbaarheid is perfect omdat er een bushalte beschikbaar is en een supermarkt vlakbij de woning is gevestigd. Je kan zelfs je auto parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken in de straat. Aanmelden voor deze woning is simpel, schrijf je in op www.interveste.nl/inschrijven en reageer op deze woning. Het kan daarna zomaar gebeuren dat wij jou mogen feliciteren met de woning en jou de sleutel mogen overdragen.

Interveste Kasteel Croy in Aarle-Rixtel

Over Aarle-Rixtel

Wist je dat Aarle-Rixtel bekend staat als de plek waar de textielindustrie en de klokkengieterij zich manifesteerden. Tegenwoordig is deze ambacht niet meer heel actueel en kan je nog wel een laatste klokkengieterij vinden in het nabij gelegen Asten. Het dorp ligt in Noord-Brabant, ten noorden van de gemeente Helmond. Ook staat het prachtige kasteel Croy in Aarle-Rixtel.

Maandelijkse kosten

Interveste biedt voor slechts € 105,- per persoon per maand dit mooie pand aan, daarnaast zijn er servicekosten van € 1,91 per maand van toepassing.

P.S. Om samen in aanmerking te komen voor de woning moeten beide personen een eigen account aanmaken en de gevraagde documenten aanleveren.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger