Woning antikraak Aarle-Rixtel

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Aarle-Rixtel wel
Beek en Donk
Meer info
Samenvatting
Interveste heeft een antikraakwoning beschikbaar in het leuke dorp Aarle-Rixtel, we zijn specifiek op zoek naar twee bewoners voor het… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
82
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakwoning

Interveste heeft een antikraakwoning beschikbaar in het leuke dorp Aarle-Rixtel, we zijn specifiek op zoek naar twee bewoners voor het pand. De woning heeft alles wat je van ons kan verwachten: Een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een zolder, voortuin en ruime achtertuin. Een mooie kans als opstap voor starters die momenteel woningzoekend zijn, of leuke stelletjes die wat moois willen opbouwen.

De bereikbaarheid is perfect omdat er een bushalte beschikbaar is en een supermarkt vlakbij de woning is gevestigd. Je kan zelfs je auto parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken in de straat. Aanmelden voor deze woning is simpel, schrijf je in op www.interveste.nl/inschrijven en reageer op deze woning. Het kan daarna zomaar gebeuren dat wij jou mogen feliciteren met de woning en jou de sleutel mogen overdragen.

Interveste Kasteel Croy in Aarle-Rixtel

Over Aarle-Rixtel

Wist je dat Aarle-Rixtel bekend staat als de plek waar de textielindustrie en de klokkengieterij zich manifesteerden. Tegenwoordig is deze ambacht niet meer heel actueel en kan je nog wel een laatste klokkengieterij vinden in het nabij gelegen Asten. Het dorp ligt in Noord-Brabant, ten noorden van de gemeente Helmond. Ook staat het prachtige kasteel Croy in Aarle-Rixtel.

Maandelijkse kosten

Interveste biedt voor slechts € 105,- per persoon per maand dit mooie pand aan, daarnaast zijn er servicekosten van € 1,91 per maand van toepassing.

P.S. Om samen in aanmerking te komen voor de woning moeten beide personen een eigen account aanmaken en de gevraagde documenten aanleveren.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger