Samenvatting
Deze studio in de wijk Oudorp (in het oosten van Alkmaar) heeft een oppervlakte van 28m². Vanaf je balkon of… Meer informatie
€ 110,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
 m2
28
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Over deze antikraakwoning

Deze studio in de wijk Oudorp (in het oosten van Alkmaar) heeft een oppervlakte van 28m². Vanaf je balkon of in je tuintje kun je genieten van het zonnetje. Dit is afhankelijk van het feit of het om een boven- of benedenwoning gaat. De studio in Alkmaar bevindt zich in een rustige omgeving.

De studio is voorzien van keukentje en badkamer met douche en toilet. De winkels zijn op loopafstand. En voor de deur kun je gratis parkeren.

Over Alkmaar

Alkmaar ligt in het zuiden van Noord-Holland. De stad telt ongeveer 305.000 bewoners. In Alkmaar vindt al ruim 4 eeuwen een kaasmarkt plaats die tegenwoordig jaarlijks door 100.000 mensen word bezocht. Verder is Alkmaar een stad van voor de middeleeuwen, hierdoor heeft de stad een prachtig historisch centrum met ruim 1000 monumenten. Alkmaar telt 2 treinstations waardoor grote steden met de trein gemakkelijk zijn te bereiken. Je hebt een directe verbinding naar Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal. Ook in de omgeving is genoeg te doen, zo sta je in 15 minuten op het strand bij Egmond aan zee.

Over de woonomgeving

Zoals we al schreven kun je voor de deur gratis parkeren. Heb je geen auto? Met het openbaar vervoer kun je vanuit hier gemakkelijk overal komen. Bushaltes en NS-stations in Alkmaar zijn per fiets gemakkelijk te bereiken.

Hou je van sport? In de omgeving vind je een voetbalstadion. Leuk om je vrije tijd door te brengen in de zomer of om alle wedstrijden op de voet te volgen.

Reageer direct om kans te maken op deze antikraakwoning en wie weet woon jij straks in het prachtige Alkmaar. Nog geen Mijn Interveste account? Maak deze dan gelijk aan zodat je een jaar lang op al ons (toekomstige) beschikbare kunt reageren. 

Interveste Alkmaar


Maandelijkse kosten

Als je in dit appartement wilt samenwonen dan betaal je slechts € 110,- per maand per persoon. Wanneer je liever alleen woont dan betaal je maandelijks € 165,-.

Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van €4,40  aan servicekosten gevraagd.

De getoonde foto's  zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger