Antikraak Alkmaar


woning antikraak

Samenvatting

Deze studio in de wijk Oudorp (in het oosten van Alkmaar) heeft een oppervlakte van 28m². Vanaf je balkon of… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
28
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

Deze studio in de wijk Oudorp (in het oosten van Alkmaar) heeft een oppervlakte van 28m². Vanaf je balkon of in je tuintje kun je genieten van het zonnetje. Dit is afhankelijk van het feit of het om een boven- of benedenwoning gaat. De studio in Alkmaar bevindt zich in een rustige omgeving.

De studio is voorzien van keukentje en badkamer met douche en toilet. De winkels zijn op loopafstand. En voor de deur kun je gratis parkeren.

Over Alkmaar

Alkmaar ligt in het zuiden van Noord-Holland. De stad telt ongeveer 305.000 bewoners. In Alkmaar vindt al ruim 4 eeuwen een kaasmarkt plaats die tegenwoordig jaarlijks door 100.000 mensen word bezocht. Verder is Alkmaar een stad van voor de middeleeuwen, hierdoor heeft de stad een prachtig historisch centrum met ruim 1000 monumenten. Alkmaar telt 2 treinstations waardoor grote steden met de trein gemakkelijk zijn te bereiken. Je hebt een directe verbinding naar Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal. Ook in de omgeving is genoeg te doen, zo sta je in 15 minuten op het strand bij Egmond aan zee.

Over de woonomgeving

Zoals we al schreven kun je voor de deur gratis parkeren. Heb je geen auto? Met het openbaar vervoer kun je vanuit hier gemakkelijk overal komen. Bushaltes en NS-stations in Alkmaar zijn per fiets gemakkelijk te bereiken.

Hou je van sport? In de omgeving vind je een voetbalstadion. Leuk om je vrije tijd door te brengen in de zomer of om alle wedstrijden op de voet te volgen.

Reageer direct om kans te maken op deze antikraakwoning en wie weet woon jij straks in het prachtige Alkmaar. Nog geen Mijn Interveste account? Maak deze dan gelijk aan zodat je een jaar lang op al ons (toekomstige) beschikbare kunt reageren.

IntervesteAlkmaar


Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 4,40 aan servicekosten gevraagd.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod