Woning antikraak Amersfoort

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Born
Born
Meer woningen
Antikraak woning in Amersfoort
Samenvatting
Dit antikraak-appartement bevindt zich op de 1e verdieping en beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, balkon en… Meer informatie
exclusief gas, water en elektra
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1968
  • 4 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 91m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak woning

Dit antikraak-appartement bevindt zich op de 1e verdieping en beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, balkon en aparte berging (beneden).

LOCATIE
Dit appartementencomplex, in de wijk Schuylenburg, heeft voorzieningen zoals winkelcentra, openbaar vervoer en sportschool op loopafstand. Diverse uitvalswegen en snelwegen A28/A1 zijn snel en eenvoudig te bereiken. Rondom het appartementencomplex bevinden zich voldoende parkeerplaatsen en een fietsenstalling.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huurprijs bedraagt € 90,00 per maand bij bewoning door 2 personen, exclusief gas, water, elektriciteit. Als je hier alleen gaat wonen bedraagt de huurprijs € 130,00 exclusief gas, water, elektriciteit.
Ook wordt er elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 159,58 aan servicekosten gevraagd. Dit bedrag is o.a. inclusief stookkosten, glasverzekering en ontstoppingsfonds.
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste
Kies hoe je contact met ons wilt opnemen

Facebook Messenger

WhatsApp