Samenvatting
UNIEKE KANS: antikraak in AMSTERDAM Wij zoeken twee personen die voor in elk geval 6 weken willen wonen in een… Meer informatie
€ 260,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
40
kamer
1
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst

Over deze antikraakkamer

UNIEKE KANS: antikraak in AMSTERDAM

Wij zoeken twee personen die voor in elk geval 6 weken willen wonen in een fantastisch nieuw hotel in Amsterdam. Na die 6 weken is er nog kans op verlengen. De opening van het hotel is uitgesteld en nu krijg JIJ dus de kans om op dit hotel te passen. Je krijgt dus een hotelkamer die eigenlijk voor zo'n 9 euro per nacht (normaal minimaal € 100,-).

Wonen nabij centrum Amsterdam

We kunnen je niet vertellen waar het exact is. Maar het 5 km vanaf het stadscentrum en de metro- en bushalte liggen op 650 meter. De supermarkt is nog dichterbij.

Het appartement in het hotel is nieuw, supernieuw en volledig gemeubileerd. Hebben we al gezegd dat het om een gloednieuwe locatie gaat? Ook een eigen keuken is aanwezig en uiteraard heb je je eigen sanitaire voorzieningen bij je appartement.

Echt te gekke kans!

De foto's kunnen wij vanwege risico's niet tonen en bijgaande foto's zijn dus illustratief (en misschien tonen ze wel te kleine ruimtes ook). Maar neem van ons aan dat het écht te gek is. Unieke kans dus. We zoeken alleen echt serieuze kandidaten die een volledig profiel hebben en geen moeite hebben alle gevraagde documenten aan te leveren.

Daarbij zijn we nu specifiek niet op zoek naar mensen die willen samenwonen of stelletjes.

Interveste Live camera centrum Amsterdam

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger