Woning antikraak Andijk

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Andijk

Samenvatting

Dit antikraak-appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een slaapkamer, hobbykamer, woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen. Dit… Meer informatie ↓
anno
1957
m2
45
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Dit antikraak-appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een slaapkamer, hobbykamer, woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen.

Dit appartementencomplex ligt in Andijk, in de Kop van Noord-Holland, tussen Enkhuizen en Medemblik. Voorzieningen zoals een supermarkt en openbaar vervoer liggen op loopafstand.

MAANDELIJKSE KOSTEN
In deze antikraak benedenwoning kan je met twee personen al wonen voor slechts € 95,- per maand per persoon, exclusief gas water en elektra. Als je er alleen gaat wonen, dan betaal je slechts € 140,- per maand, exclusief gas water en elektra.
Daarnaast wordt er een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 43,81 per maand aan servicekosten gevraagd.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod