Woning antikraak Apeldoorn

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Zoetermeer
Dordrecht
Meer woningen
Antikraak woning in Apeldoorn
Samenvatting
Deze gelijkvloerse tweekamer woning in de groene wijk Sluisoord beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken en sanitaire voorzieningen. Over de… Meer informatie
anno
1983
 m2
60
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Deze gelijkvloerse tweekamer woning in de groene wijk Sluisoord beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken en sanitaire voorzieningen.

Over de omgeving

Het winkelcentrum de Mheen en het indrukwekkende Mheenpark liggen op loopafstand van de woning. Ook het in ontwikkeling zijnde, moderne winkelcentrum Anklaar is dichtbij. Het openbaar vervoer is op loopafstand en met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Apeldoorn.

Maandelijkse kosten

Bij bewoning door twee personen zijn de maandelijkse kosten € 90,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 130,- per maand, exclusief gas, water en elektra.
Daarnaast wordt er elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van ongeveer € 15,- aan servicekosten in rekening gebracht.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger