Woning antikraak Apeldoorn

Deze antikraak woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Helmond
Meer woningen
Antikraak woning in Apeldoorn
Samenvatting
Op dit moment hebben wij een knusse eengezinswoning beschikbaar in Apeldoorn. In het vertrek vind je 2 slaapkamers, een badkamer,… Meer informatie
anno
1922
 m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraak woning

Op dit moment hebben wij een knusse eengezinswoning beschikbaar in Apeldoorn. In het vertrek vind je 2 slaapkamers, een badkamer, keuken, woonkamer en tuin.

Kanaalzone
De woonruimte is gelegen in de wijk Kanaalzone (Zuidoost). De Kanaalzone kent een prachtig 19e eeuws kanaal omringd met authentieke fabrieken en huisjes. Deze wijk wordt omringd door snelwegen zoals de A50 en A1, ook is er voldoende openbaar vervoer aanwezig. In deze wijk is er ook een supermarkt te vinden.

Maandelijkse kosten
Als je samen gaat wonen bedragen de kosten € 90,- per persoon per maand exclusief gas, water en licht. Wil je hier alleen wonen? dan bedragen de kosten € 130,- per maand exclusief.

Let op! de foto's zijn ter indicatie

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger