Kamer antikraak Arnhem

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Tilburg
Overloon
Meer woningen
Antikraak kamer in Arnhem
Samenvatting
LET OP: Hoewel deze woonruimtes niet meer beschikbaar zijn, hebben we nog wel veel meer andere ruimtes in Arnhem. Bekijk… Meer informatie
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1945
  • 1 kamer
  • Inrichting: kaal
  • 25m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand

Over deze antikraak kamer

LET OP: Hoewel deze woonruimtes niet meer beschikbaar zijn, hebben we nog wel veel meer andere ruimtes in Arnhem. Bekijk de ruimtes hier

Grote studio's mét eigen balkon en geweldig uitzicht.

De studio's beschikken over een ruime woonkamer, slaapkamer, eigen keuken en douche-/toiletruimte. De woonruimtes liggen op de tweede of vijfde etage en zijn bereikbaar via trap en lift.
Het complex ligt aan een rustige weg in de wijk Paasberg in een bosrijke omgeving. Voorzieningen zoals een supermarkt en bushalte zjin binnen handbereik.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen € 250,- per maand inclusief gas, water, electra en servicekosten.

Meer over wonen in Arnhem

Arnhem is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo’n 155.000 inwoners en ligt aan de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn en staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem.

Als Arnhemmer kun je heerlijk genieten in het Sonsbeekpark. In het park vind je rust en romantiek maar het bruist er ook van de energie tijdens tal van evenementen die er plaatsvinden. Verspreid door het park vind je diverse restaurants met schitterende terrassen, musea, trouwlocaties en zalen voor zakelijke bijeenkomsten. De stad Arnhem is tevens een bekende uitgaansstad.

Centraal gelegen ligt de Korenmarkt met voornamelijk grand-cafés, discotheken, clubs en grote terrassen. Ook heeft Arnhem één van de mooiste treinstations van Nederland. Het heeft prachtige perronoverkoepingen gekregen, hierdoor komt er veel licht binnen en voelt het ruimtelijk aan.

Handige links Arnhem

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger