Samenvatting
We spreken hier met recht over een unieke woonkans! Voor een woonruimte op een zorgterrein zijn wij op zoek naar… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
100
kamers
3
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

We spreken hier met recht over een unieke woonkans!


Voor een woonruimte op een zorgterrein zijn wij op zoek naar stel dat hier graag wil gaan samenwonen als huismeester van dit specifieke pand. Het huismeesterschap betekent dat je nét wat meer bent voor dit bijzondere pand dan alleen bewoner: Wij zijn specifiek op zoek naar twee verantwoordelijke personen die het leuk vinden om het pand netjes te houden, te bewonen en te bewaken. Daarbij hoort bijvoorbeeld het houden van controlerondes in dit voormalige zorggebouw en haar omliggende terrein.

Over de woonruimte

De woonruimte die jullie tot je beschikking krijgen bestaat o.a. uit een algemene ruimte, meerdere kamers, een aparte doucheruimte en een tuin. Dus aan ruimte geen gebrek!

Over de omgeving

Het zorgterrein bevindt zich in een rustige en natuurrijke omgeving waar je heerlijk kan genieten van een boswandeling. In de omgeving zijn meerdere supermarkten te vinden. Zo bevinden zich in het centrum van Bakel de Aldi en de Jumbo. Andere voorzieningen zijn er uiteraard ook te vinden in het pittoreske centrum van Bakel.

Over de kosten

De prijs die wij per persoon hanteren is € 250,- per maand. Het mooiste is dat dit ook nog eens inclusief gas, water en elektriciteit is. Er zijn geen bijkomende servicekosten.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger