Samenvatting
We spreken hier met recht over een unieke woonkans! Voor een woonruimte op een zorgterrein zijn wij op zoek naar… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1971
 m2
100
kamers
3

Over deze antikraakwoning

We spreken hier met recht over een unieke woonkans!

Voor een woonruimte op een zorgterrein zijn wij op zoek naar een nieuwe bewoner. Ben jij de nieuwe bewoner van dit bijzondere pand?

Over de woonruimte

De woonruimte die je tot je beschikking krijgt bestaat o.a. uit een algemene ruimte, meerdere kamers, een aparte doucheruimte en een tuin. Dus aan ruimte geen gebrek

Over de omgeving

Het zorgterrein bevindt zich in een rustige en natuurrijke omgeving waar je heerlijk kunt genieten van een boswandeling. In de omgeving zijn meerdere supermarkten te vinden. Zo bevinden zich in het centrum van Bakel de Aldi en de Jumbo. Andere voorzieningen zijn er uiteraard ook te vinden in het pittoreske centrum van Bakel.

Over de kosten

De kosten per persoon bedragen € 264,- per maand. Het mooiste is dat dit ook nog eens inclusief gas, water en elektriciteit is. Er zijn geen bijkomende servicekosten.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger