Antikraak Bant


woning antikraak

Samenvatting

In het mooie dorpje Bant, gelegen in de Noordoostpolder, hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij beschikbaar. Voor deze landelijk gelegen… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
m2
75
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In het mooie dorpje Bant, gelegen in de Noordoostpolder, hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij beschikbaar. Voor deze landelijk gelegen woning gaat de voorkeur uit naar stelletjes/samenwonenden.

Over de omgeving:

Bant is gelegen in de Noordoostpolder. De Noordoostpolder is een polder, gemeente en landstreek in de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente telt ruim 48.000 inwoners op een landoppervlakte van 460,05 km², waarmee het qua landoppervlakte een van de grootste gemeenten is van Nederland. De totale oppervlakte is 595,41 km². De grootste plaats van de gemeente is Emmeloord, waar ook het gemeentehuis staat.

De in 1942 drooggelegde polder behoort voor het overgrote deel bij de gelijknamige gemeente in de provincie Flevoland. Het voormalige eiland Urk (inclusief een later aangekocht aangrenzend deel van de polder) is opgenomen in de polder, maar maakt geen deel uit van de gemeente Noordoostpolder, het is een zelfstandige gemeente.Maandelijkse kosten

Wanneer jullie samen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod