Woning antikraak Beek en Donk

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Beek en Donk wel!
Meer info

Samenvatting

In de dorpskern van Beek en Donk hebben we een zeer betaalbare eengezinswoning beschikbaar. We zoeken voor deze antikraakwoning bij… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
80
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

In de dorpskern van Beek en Donk hebben we een zeer betaalbare eengezinswoning beschikbaar. We zoeken voor deze antikraakwoning bij voorkeur twee personen.

De woning beschikt over een woonkamer, keuken, doucheruimte, toilet, twee slaapkamers en een achtertuin.

Over de woonomgeving

Op loopafstand van deze woning vind je een supermarkt, een friettent en diverse andere winkels. Beek en Donk is gelegen in de Peelrand. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied, een gebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken (bij VVV De Peel kun je mooie routes vinden).

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Ook betaal je maandelijks € 1,91 aan servicekosten


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod