Samenvatting
In Beneden-Leeuwen is een ruime kamer beschikbaar. De ruimte is goed op te delen in een woon- en slaapkamer. Voorzieningen zoals een… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
35
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze antikraakkamer

In Beneden-Leeuwen is een ruime kamer beschikbaar. De ruimte is goed op te delen in een woon- en slaapkamer.
Voorzieningen zoals een keukenblok, doucheruimte en toilet bevinden zich elders in het gebouw en deel je met je medebewoners. De woonruimte bevindt zich in een verzamelpand dat voorheen werd gebruikt als zorgcomplex.

Over Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen is een dorp in de gemeente Gelderland, gelegen aan de rivier de Waal en vlakbij Nijmegen. Het dorp heeft een gezellig centrum met diverse restaurants en winkeltjes. Het centrum ligt op slechts 400 meter afstand van het complex.
Je boodschappen kun je ook in Beneden-Leeuwen doen. Het dorp kent namelijk zowel een Jumbo als een Aldi. Daarnaast kun je voor je drogisterijartikelen terecht bij bijvoorbeeld de Kruidvat.

Tegenover het zorgcomplex bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar o.a. Nijmegen. Rondom het complex zijn diverse parkeerplekken beschikbaar. Ook is er een fietsenberging aanwezig.

Maandelijkse kosten voor deze antikraakkamer

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,- per maand, inclusief gas, water en elektra.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie van de woonruimte en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger