Samenvatting
In het Gelderse Beneden-Leeuwen gaat er op korte termijn een woonruimte beschikbaar komen. De woonruimte bevindt zich naast een oud… Meer informatie
€ 264,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
60
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Over deze antikraakwoning

In het Gelderse Beneden-Leeuwen gaat er op korte termijn een woonruimte beschikbaar komen. De woonruimte bevindt zich naast een oud verzorgingshuis.

Over de woonruimte

Deze gelijkvloerse woning beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamer, doucheruimte en een tuin. Het totale woonoppervlakte betreft ongeveer 60m². Bij de woonruimte zijn ruim voldoende parkeerplekken aanwezig.

Over de omgeving

Beneden-Leeuwen heeft een gezellig centrum met diverse restaurants en winkeltjes. Een supermarkt vind je op loopafstand van de woonruimte. De woning bevindt zich op loopafstand van een bushalte. De bushalte heeft een directe verbinding naar o.a. Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn op ongeveer 30 minuten rijden met de auto te bereiken. Beneden-Leeuwen is gesitueerd aan rivier de Waal.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je slechts € 115,- per persoon per maand. Dit is exclusief water en elektra. Doordat er geen gasaansluiting in deze woning zit kun je er alleen elektrisch koken.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger