Woning antikraak Beneden-Leeuwen

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Beneden-Leeuwen

Samenvatting

In het Gelderse Beneden-Leeuwen gaat er op korte termijn een woonruimte beschikbaar komen. De woonruimte bevindt zich naast een oud… Meer informatie ↓
anno
1960
m2
60
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

In het Gelderse Beneden-Leeuwen gaat er op korte termijn een woonruimte beschikbaar komen. De woonruimte bevindt zich naast een oud verzorgingshuis.

Over de woonruimte

Deze gelijkvloerse woning beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamer, doucheruimte en een tuin. Het totale woonoppervlakte betreft ongeveer 60m². Bij de woonruimte zijn ruim voldoende parkeerplekken aanwezig.

Over de omgeving

Beneden-Leeuwen heeft een gezellig centrum met diverse restaurants en winkeltjes. Een supermarkt vind je op loopafstand van de woonruimte. De woning bevindt zich op loopafstand van een bushalte. De bushalte heeft een directe verbinding naar o.a. Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn op ongeveer 30 minuten rijden met de auto te bereiken. Beneden-Leeuwen is gesitueerd aan rivier de Waal.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je slechts € 115,- per persoon per maand. Dit is exclusief water en elektra. Doordat er geen gasaansluiting in deze woning zit kun je er alleen elektrisch koken.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod