Woning antikraak Beneden-Leeuwen

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Beneden-Leeuwen wel
Wamel
Wamel
Meer info
Samenvatting
In het Gelderse Beneden-Leeuwen gaat er op korte termijn een woonruimte beschikbaar komen. De woonruimte bevindt zich naast een oud… Meer informatie
€ 110,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
 m2
60
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

In het Gelderse Beneden-Leeuwen gaat er op korte termijn een woonruimte beschikbaar komen. De woonruimte bevindt zich naast een oud verzorgingshuis.

Over de woonruimte

Deze gelijkvloerse woning beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamer, doucheruimte en een tuin. Het totale woonoppervlakte betreft ongeveer 60m². Bij de woonruimte zijn ruim voldoende parkeerplekken aanwezig.

Over de omgeving

Beneden-Leeuwen heeft een gezellig centrum met diverse restaurants en winkeltjes. Een supermarkt vind je op loopafstand van de woonruimte. De woning bevindt zich op loopafstand van een bushalte. De bushalte heeft een directe verbinding naar o.a. Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn op ongeveer 30 minuten rijden met de auto te bereiken. Beneden-Leeuwen is gesitueerd aan rivier de Waal.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je slechts € 110,- per persoon per maand. Dit is exclusief water en elektra. Doordat er geen gasaansluiting in deze woning zit kun je er alleen elektrisch koken.

LET OP! Voor deze woonruimte zoeken wij naar kandidaten die hier willen samenwonen. Om samen kans te maken op deze woonruimte kunnen jullie ieder reageren en een eigen dossier (met eigen garantsteller) aanleveren in ieders eigen Mijn Interveste-account.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger