Kamer antikraak Beneden-Leeuwen

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Beneden-Leeuwen

Samenvatting

In Beneden-Leeuwen komt een beschikbaar in voormalig zorgcomplex de Hey-Acker. De ruimte is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en een prettige… Meer informatie ↓
anno
1950
m2
35
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Beneden-Leeuwen komt een beschikbaar in voormalig zorgcomplex de Hey-Acker. De ruimte is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en een prettige lichtinval. Rondom het complex zijn diverse parkeerplekken beschikbaar en een fietsenstalling is bij het pand aanwezig.

IntervesteWonen in Beneden-Leeuwen via Interveste
Wonen in Beneden-Leeuwen via Interveste

Bereikbaarheid

Beneden-Leeuwen is gesitueerd op een steenworp afstand van Nijmegen in de provincie Gelderland. Dit voormalig zorgpand is gelegen in het dorp zelf. De bushalte vind je in de straat voor je woonruimte en zorgt dat er verbinding is met o.a. Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn op ongeveer 30 minuten rijden ook met de auto te bereiken.

Over de woonomgeving

Beneden-Leeuwen is een dorp in de gemeente Gelderland, gelegen aan de rivier de Waal en vlakbij Nijmegen. Beneden-Leeuwen heeft een gezellig centrum met diverse restaurants en winkeltjes. Het dorp kent namelijk zowel een Jumbo als een Aldi. Daarnaast kun je voor je drogisterijartikelen terecht bij bijvoorbeeld de Kruidvat.
Tegenover het zorgcomplex bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar o.a. Nijmegen. Een supermarkt vind je op loopafstand van de woonruimte.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je maandelijks slecht € 264,-. Dat bedrag is inclusief gas, water en elektra, dus je kunt zo elke maand behoorlijk wat centen opsparen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod